maandag 30 maart 2009

Bestelling al binnen!

Dit weekend was wederom, erg druk. Op de een of andere manier heb ik het in 't weekend altijd veel drukker dan door de weeks.

Afgelopen weekend hadden we de 19e verjaardag van mijn schoonbroertje. Daarvoor ben ik vrijdags nog met een vriendin de stad in geweest om een lekker luchtje (zijn eerste luchtje) te kopen. Erg leuk om te doen en hij was tevreden over onze keuze.

Maar dus het hele weekend bij mijn schoonouders doorgebracht en toen ik gisteren weer thuis kwam kreeg ik meteen geschreeuw van mijn moeder, ik denk dat mijn broertje iets uitgevreten heeft in het weekend en dat mevrouw het op mij moest afreageren... Nog maar 25 dagen ;)

Goed nu het leuke :D Ik heb mijn Boozy-shop bestelling van afgelopen donderdag avond al binnen! Ik had al via het forum van MissLipgloss te horen gekregen dat het vrijdag verzonden was en waarschijnlijk zaterdag binnen zou komen.

En YAY! Het was binnen!

Het was erg leuk ingepakt. Het voelde weer al een cadeautje en maakte de avond na het geschreeuw weer wat beter :D


Meteen alles uitgeprobeerd natuurlijk. En heeeerlijk! Het ruikt echt naar Dr.Pepper hmmm

Morgen komt de inhoud van mijn bag. Ook ik ben getagd door Maria van BeautyBoutique. Een leuke tag vind ik :D Dat komt morgen dus :D

zaterdag 28 maart 2009

Vrijwilligerswerk

Laatst noemde ik het al in één van mijn stukjes en daarom dacht ik dat het tijd is om er iets meer over te vertellen.

Waar heb ik het dan over... Mijn vrijwilligerswerk.

Sinds vorig jaar zomer ben ik begonnen met mijn vrijwilligerswerk bij Stichting Leergeld Oss. Ik ben bij die stichting terecht gekomen doordat ik het jaar daarvoor stage gelopen heb bij de gelijknamige stichting in Tilburg.



Deze stichting is opgericht onder het motto: 'Alle kinderen mogen meedoen". Deze stichting vindt het namelijk uitermate belangrijk dat ieder kind mee kan op schoolreisje, schoolboeken heeft en kan sporten of muziekles kan volgen.

In het begin van mijn stage dacht ik dat het in Nederland erg goed geregeld was omtrent de armoede maar naarmate ik meer mensen sprak en bij meer cliënten op huisbezoek ging zag ik dat mijn beeld helemaal verkeerd was. De uitkering die veel mensen ontvangen is echt niet zo hoog en het is moeilijk om daarvan rond te komen. De dingen die wij als normaal ervaren zijn voor mensen met een uitkering, zeker gezinnen, een moeilijke taak om te volbrengen.

Zo is er veel obesitas (overgewicht) onder kinderen uit armoede gezinnen. Dit omdat helaas, vet eten goedkoper is dan gezond eten. Ook sporten is niet vanzelfsprekend en kost handen vol met geld.

Daarvoor is dus Stichting Leergeld opgezet om deze kinderen gelijke kansen te geven. Ik vind het een zeer goede zaak en toen ik via mijn stage te horen kreeg dat vlakbij mijn woonplaats ook een Leergeld zou starten, heb ik mezelf aangeboden als vrijwilliger.

De taken die ik doe bestaan uit huisbezoek bij klanten/cliënten en gegevens verwerken in de computer (ik ben iemand aan het inleren om deze taak van mij over te nemen uiteindelijk).



Hebben jullie er ooit aan gedacht om vrijwilligerswerk te doen? Het is een nobele zaak en altijd veel vraag naar. Als je geïnteresseerd bent geraakt en informatie wil over vrijwilligerswerk in jouw omgeving dan kun je contact opnemen met je gemeente.

vrijdag 27 maart 2009

Eindelijk weer iets besteld!

Ik had al een paar dagen mijn zorgtoeslag op mijn 'fun' rekening staan. En tot nu toe nog niks meegedaan omdat de webshop waar ik eigenlijk iets wilde bestellen, niet mee werkte.

Die webshop werkt nog steeds niet mee en opeens had ik er genoeg van! Ik wilde iets bestellen en wel nu!

Dus ik ging naar BoozyShop.nl, ik had gelezen op de webblog dat er een actie bezig was. Altijd leuk om dan even te kijken. De actie liep tot donderdag 22.00uur en ik heb mijn bestelling gedaan om 21.50. Echt nét op tijd dus hihi

En wat heb ik dan besteld, dat is toch hetgeen dat jullie willen lezen he ;)

Ik heb besteld...............

Lipsmacker Dr.Pepper big voor €3,99.
Ik wilde al langer deze lipsmacker omdat ik Dr. Pepper erg lekker vind. Ik veel positiefs gelezen heb over lipsmackers. Ik nog helemaal GEEN lipsmacker in mijn collectie had!

Ennnnn

Lipsmacker Pepsi Blik voor €2,89.
Ik kan niet maar 1 ding bestellen, dat staat altijd zo karig vind ik. Dus twee lipsmackers voor in mijn collectie :D



Hebben jullie lipsmackers en wat vinden jullie ervan? Ik ben er erg benieuwd naar :D

donderdag 26 maart 2009

Hotel verzameling

Altijd als ik in een hotel kom moet ik alle zeepjes, douchegels, shampoo en douchemutsjes mee nemen. Ik weet ook niet waarom maar ik vind de potjes en tubetjes als zo schattig :D

Voor de zeepjes heb ik al een plekje verzonnen. Die ga ik straks in het nieuwe appartement op de wc leggen, in een mandje.

Voor de rest bewaar ik de douchegels en shampoo's voor het geval dat het ooit van pas komt. Zo had ik laatst de flesjes van de Best Western hotels leeg gegooid en daar mijn eigen shampoo in gedaan. Ik heb namelijk een gigantische fles van 500ml staan en dat is zo onhandig meenemen op vakantie. Dus ik vond mezelf ontzettend slim en goot mijn shampoo in de kleine shampoo flesjes van Best Western. Ideaal!

Ik kwam mijn flesjes tegen toen ik mijn laatjes ging opruimen vanochtend. Ik heb een klein begin gemaakt met inpakken en ik wil mijn beauty spulletjes inpakken die ik deze maand toch niet ga opmaken of gebruiken. Dan zit ik me er niet zo aan te ergeren.

Hieronder mijn hotel-verzameling:




1: Hotel Bilderberg in Rotterdam. Super chique hotel. Daar zijn mijn vriend en ik geweest om oud op nieuw te vieren. We wilden namelijk niet bij mijn ouders of zijn ouders blijven en onze vrienden gingen ook weinig speciaals doen. Vanuit onze kamer konden we de Erasmusbrug zien en het mooie vuurwerk dat ze daar afstaken.
Trouwens echt geweldig, ze hadden daar zelfs een tandenborstel liggen en een miniscuul tandpastaatje en een scheermesje. Perfect eigenlijk. Ik heb alles meegenomen *schaam* hihi

2: Hotel Cracovia in Krakau (Polen). Daar ben ik geweest met mijn opleiding Social Studies. We zijn op bezoek geweest bij Auschwitz, het gebied waar Schindler's List gefilmd is en natuurlijk de stad Krakau zelf.
Om de twee dagen kregen we nieuwe zeepjes, die ik vervolgens meteen in mijn toilettas deed.

3: Best Western hotel in Turnhout. Daar zijn mijn vriend en ik vorig jaar in de zomer geweest. We hebben toen een arrangement geboekt voor Graspop (dat is een metal festival) en omdat wij allebei niet van kamperen houden hebben we gekozen voor het hotel. Heerlijk elke dag gedouched en goed ontbeten. En we kregen zelfs twee gratis flesjes wijn en water bij binnenkomst van de kamer. Wat een service!

4: Triton Hotel in Keulen. Daar zijn we afgelopen kerst geweest. Wij gaan altijd op vakantie met kerst omdat ik niet van die verplichte gezelligheid hou (schoonouders-ouders). En omdat ik zelf de dag na kerst (27 dec) jarig ben. Dat vier ik al 4 jaar niet meer en dit is de enige manier om daaronder uit te komen :D.

Ik heb nog meer zeepjes, maar deze zitten nog in verhuisdozen van de vorige verhuizing! Die kunnen straks allemaal samengevoegd worden. Yay!

Nemen jullie ook altijd zeepjes en dingetjes mee uit hotels?

woensdag 25 maart 2009

Uitslag poll

De poll is afgelopen!

Ik vroeg jullie binnen welke leeftijdsgroep jullie horen en dit is de uitkomst:

10-14 jaar: 25% (18 stemmen)
15-17 jaar: 28% (20 stemmen)
18-20 jaar: 25% (18 stemmen)
21-24 jaar: 14% (10 stemmen)
25-30 jaar: 1% (1 stem)
30 + jaar: 4% (3 stemmen)

In totaal hebben 70 mensen gestemd, dankjulliewel daarvoor!

Ik vind het leuk dat het zo'n afwisselende groep bezoekers is, sowieso alle jongeren leeftijden zijn vertegenwoordigd. Ik vind het ook super dat er vrouwen van boven de 30 mijn blog lezen, daar voel ik me erg vereerd door :D

Nu een nieuwe poll:

Hoeveel geef jij per maand uit aan make-up en beauty producten?

De poll staat weer links boven in het menuutje!

Kom maar op met je mening!

Ik vind het altijd heel leuk om feedback te krijgen op mijn blog. Natuurlijk iets minder leuk als het negatief is en leuker als het positief is maar ik probeer altijd alles zo goed mogelijk op te vatten, en ook iets te doen met de feedback.

Nu snap ik dat niet iedereen zomaar zijn of haar kritiek of mening gaat mailen naar mij maar ik ben wel heel benieuwd!



Zo zou ik graag willen weten of jullie nog iets missen op mijn blog, zijn er onderwerpen waarvan jullie meer willen horen zoals privé leven, werk, opleiding, meer make-up, meer beauty.

Zijn er dingen waar ik steken laat vallen bij mijn reviews, of maak ik gigantische taalfouten soms?

Ook leuke ideeën voor producten die je graag getest ziet worden door mij of leuke webshops die ik nog niet lijk te kennen.

Ik wil het allemaal weten! Dus brand maar los!

dinsdag 24 maart 2009

Gekocht: nieuwe dagcreme

Vandaag na mijn vrijwilligerswerk ben ik nog even een drogisterij binnen gelopen die daar in de buurt zat om te kijken of zij de dagcreme van Kneipp hadden waar ik al even naar op zoek was.

En waarempel, deze afgelegen drogisterij, had 'm in de schappen staan! Welliswaar maar één exemplaar maar toch. Ik heb 'm meteen gekocht voor €12,95. Opzich een best dure creme voor mijn doen maar ik ben zo ontzettend tevreden over de bodylotion uit dezelfde lijn, dat ik deze ook wil proberen.



Nu ik de tube zit te bekijken is er nog meer positiefs te melden namelijk dat er geen kleurstoffen, conserveringsstoffen (zoals parabenen) zijn gebruikt. Ook zijn er geen mineraaloliën, paraffine en siliconeoliën gebruikt. Dat klinkt allemaal erg goed he. Hoewel ik bij god niet weet wat die stoffen zijn en waarom ze zo slecht zijn. (Serena, ga je gang en leg het ons uit ;))

Wat ik me dan toch afvraag. Wat zit er wél in? Even zoeken want ze hebben het verstopt op de onderkant van de verpakking.

Ingrediënten: Aqua (ook wel water genoemd), Caprylic/Capric Triglyceride, Dextrin, Glycerin, Prunus, Amygdalus Dulcis Oil, Aloe Barabadenis Leaf Extract, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Tocopheryl Acetat, Pathenol, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Lavandula Hyvrida Oil, Limonene, Linalool, Citral, Parfum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate. Acrylates/C10-30 Alkul Acrilate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tromethamine, Xanthan Gym, Tocopherol.

Dussssssssssssss... Als er iets mafs tussen zit dan hoor ik het graag :D

Ik kan de dagcreme nog niet gaan proberen want mijn oude dagcreme van de Hema is nog niet helemaal op. En ik probeer eerst het oude op te maken voordat ik met iets nieuws begin (ons ben zuunig). Ik ga de tube denk ik ook in de verpakking van mijn Hema dagcreme doen, ik vind potjes makkelijker dan tubes.

De review komt dus over een tijdje!

kleine writersblock

Ik heb last van een kleine writers-block. Oftewel, er komt niets uit mijn vingers.



Ik hoopte vandaag een post te kunnen plaatsen van een nieuwe bestelling bij een webshop waar iemand me over e-mailde maar helaas werkt het bestelsysteem van die webshop niet zo goed dus kon ik nog niet bestellen.

Ik heb de eigenaresse er uiteraard over gemailed, maar vooralsnog geen reactie. Hopelijk wordt het snel opgelost en kan ik weer iets leuks bestellen :D

Ik ga ook binnenkort nieuwe dagcreme kopen. Ik wil graag de dagcreme van Kneipp omdat de bodylotion me ontzettend goed bevalt. Ik heb deze creme wel al gevonden op drogisterij.net maar ik haal 'm liever bij Kruidvat ofzo. Daar heb ik 'm helaas nog niet gevonden. Ook weer een e-mailtje gestuurd naar het hoofdkantoor of ze deze in het assortiment hebben. Ik ga morgen ook nog even kijken bij 'ochelle, misschien dat zij 'm in de schap hebben staan.

Ook kijk ik erg uit naar de samples van de nieuwe gezichtsmaskers die Serena me gaat opsturen. En naar de verbeterde badtablet. Echt leuk dat ze mijn kritiek tot zich genomen heeft (ik vond de geur niet zo sterk) en deze probeert te verbeteren. Toppie!

Verder moet ik stiekem nog een hoop doen voor de verhuizing zoals inpakken, de keuken betalen, energie aan laten sluiten, het contract voor de vloer opsturen. Het ligt maar te liggen en ik begin er maar niet aan. Slecht eigenlijk. Maar deze week gaat dat wel allemaal gebeuren, anders geef ik mezelf een schop onder de kont.

Vandaag (als ik dit typ eigenlijk morgen) heb ik een drukke dag. 's Ochtends werken en 's middags vrijwilligerswerk doen. Hopelijk komt er dan vanavond nog een leuke update voor jullie :D

zondag 22 maart 2009

Haar 'de-toxen'

Na een druk weekend van mijn broer naar Dortmund brengen, op bezoek bij schoonouders en een feestje in Delft heb ik eindelijk even tijd om een stukje voor mijn blog te schrijven. Vandaag over de 'De-Tox' shampoo van het merk Marc Daniels (uit Australië)

De stond bij het Kruidvat tussen de aanbiedingen en was maar €1,=! Ik kende het de-toxen qua term al van verschillende forums (of fora?) maar daarbij gingen ze aan de gang met appelcider-azijn en dat is een product dat ik niet snel in mijn haar zou smeren om uit te proberen. Toen ik dit product zag leek het me een mooie kans om het de-toxen veilig te proberen.



Wat belooft het:
Opzich staat er wel een grappig stukje achterop namelijk:

"The Marc Daniels three step program for fabo hair!
Step 1. Find a good hairdresser. Step 2. Get a haircut and a life! Step 3. Get marc daniels In De-Tox shampoo and use it to remove all traces of product build up in your hair. Removes impurities and mineral deposits. Great for chlorine build up and allows you a fresh start.
Directions: Apply to wet hair, work up into a rich lather. Rinse and repeat if necessary.
Remember: Treatment is everything!"

Natuurlijk heb ik 'm uitgeprobeerd en mijn vriend ook (hij heeft langer haar dan ik!) en het is een best fijn product. Of het echt die 'product build-up' verwijderd, dat weet ik eigenlijk niet want ik weet niet hoe ik dat kan voelen.

Wat ik wel merk van deze shampoo is dat het in eerste instantie je haar een beetje uitdroogt. Na gebruik van conditioner is dit natuurlijk opgelost. Ons haar voelde na gebruik heerlijk zacht aan en ook best licht. Ik vond dat wel prettig want ik heb een flink bos haar en dat wil soms aan gaan voelen als een chaos bos.

Het schuimt ook flink bij gebruik waardoor je dus maar weinig nodig hebt per wasbeurt. Dus of het echt de-toxed is weet ik niet maar een lekker goedkope goeie shampoo is het wel.

Qua geur trouwens, dat vond ik wel vreemd. Het heeft bijna geen geur. Volgens mij zit er wel iets met appel in, daar heeft het licht iets van weg. Dus waarschijnlijk hebben zij er appelcider-azijn-dinges-iets in gedaan.

Meer informatie over Marc Daniels en zijn producten: klik hier

vrijdag 20 maart 2009

French Manicure

Ik heb het al een paar keer verteld maar omdat ik er zo trots op ben, doe ik het gewoon nog een keer :D
Ik ben namelijk na bijna 15 jaar nagelbijten eindelijk gestopt met die vervelende gewoonte. Yay voor mij!

Ik begon om mijn 9e met nagelbijten omdat mijn juffrouw dat toentertijd ook deed. Hoe beïnvloedbaar je bent als kind...onbegrijpelijk...

Mijn ouders hebben veel pogingen ondernomen om mij te laten stoppen. Van die vies smakende nagellak er op, tik op de vingers iedere keer als ik ging knabbelen en zelfs geld geboden. Het hielp allemaal niet.

Ik heb ook eigenlijk geen idee waardoor het nu wel gelukt is om te stoppen. Ik had mijn linker wijsvinger en middelvinger al laten groeien, omdat dat wel handig was met jeuk en op een gegeven moment vond ik het gewoon tijd om helemaal te stoppen.

Mijn nagels zijn nog niet zo mooi, ze zijn nog erg klein en ook nog best slapjes maar ik probeer dat te verbeteren met goede verzorging. Ik laat ze wekelijks in een citroenbadje weken en doe er nagelversteviger op. En soms een leuk kleurtje nagellak om mezelf te belonen.



Zo had ik ook een tijd geleden een French Manicure setje van Herome gekocht van de cadeaubon die ik van mijn broer gekregen had. Het was 7 euro en het leek me wel leuk om te proberen.

Ik was meteen erg onder de indruk van de kwaliteit van de nagellak van dit setje. Het zijn kleine potjes maar ik denk dat ik er lang mee kan doen. Het setje bestaat uit: witte nagellak voor de randjes, parelmoer nagellak voor de hele nagel en een beschermende toplaag. De nagellak droogt als een gek, dus super snel. Erg fijn want ik heb al niet zoveel geduld ;)



Het geeft al met al natuurlijk verzorgde nagels vind ik. Dat vind ik wel prettig want ik moet morgen naar twee belangrijke vergaderingen en dan wil ik er wel netjes verzorgd uit zien maar vooral ook niet te opvallende nagellak dragen.

Hoe verzorgen jullie je nagels? En zitten er nagelbijters tussen? ;)

donderdag 19 maart 2009

MissHelen Oogschaduw Duo: Soft Wet & Dry

Bij de comments van mijn Stash post liet Anne een reactie achter over de 'gouden' MissHelen palletjes. Ik heb toen gezegd er iets over te schrijven en bij deze :D

De palletjes zijn te koop bij de Hema. Hoe duur ze zijn, dat weet ik eerlijk gezegd niet meer want ik heb ze al een tijdje.

Deze gouden palletjes van MissHelen zijn 'Soft Wet & Dry Eyeshadow". Dat wil zeggen dat ze gemaakt zijn om zowel nat als droog op te brengen. Het zijn ook bolletjes in het palletje. Op het doosje staat dat ze Jojoba Olie in zich hebben en geen toegevoegde geur. Als je ze nat opbrengt valt de kleur iets anders uit dan als je ze droog opbrengt. Zelf doe ik oogschaduw altijd nat op, uitgezonderd van momenten dat ik me écht heel erg moet haasten. Je moet bij deze oogschaduw wel een goed nat kwastje hebben, dat komt denk ik door de olie die er in zit.

De nummers die ik heb zijn: 09, 11 en 15.



09 is een koperkleur, met bruin. De bruin heeft een hele lichte shimmer, de koperkleur iets meer. Ik heb de swatches in droog en nat gemaakt zodat je het verschil goed kunt zien.



De kleur vind ik het leukste. Licht en donker goud, ik vind dat leuke kleuren voor met het uitgaan of voor naar een restaurant.




Nummer 15 gebruik ik eigenlijk zelden. Ik heb best veel grijs en zilver kleuren maar uiteindelijk draag ik die maar weinig omdat ik het mijn gezicht zo nors vind maken. En ik kijk van mezelf al vrij nors doordat ik zo'n donkere wenkbrauwen heb en diepliggende ogen.

Hebben jullie deze palletjes al eens gebruikt en wat vinden jullie ervan?

woensdag 18 maart 2009

Spelen met mama's krultang

Ik ben een echte noob wat betreft het stylen van haar. Ik heb van mezelf vol haar met een slag er in en heb nooit echt zin gehad om er veel mee toen.

Ooit, lang geleden, heel lang geleden, toen Ioni nog een tegendraadse puber was...oké ik was 14 en een vriendin van mij had papillotten in mijn haar gedaan. Hele dag vrolijk daarmee rond gehuppeld, er uit gehaald en *poef* ik had 1 slag meer in mijn haar en een pijpekrul bij mijn onderste nekharen. Geen succes dus.

Tot een paar jaar geleden had ik nog kort haar, met voor twee lange plukken. Omdat mijn vriend niet van kort haar houdt, en ik hem toch voor mij wilde winnen, heb ik mijn haar laten groeien. Nu is het op een punt dat het ruim over mijn schouders hangt en dat ik er in principe iets mee zou kunnen doen.

Ik had me een tijd geleden al bedacht dat ik het wel leuk zou vinden om mijn haar een keertje te krullen, gewoon om te kijken hoe het staat. Helaas ben ik een arme student en heb geen geld voor een krultang, of heb het er niet voor over uit angst dat ik het toch maar één keer ga gebruiken, de papillotten waren immers ook geen succes.

Nu kwam mijn moeder laatst opeens thuis met zo'n tang. Yes, kan ik eindelijk een keer proberen om krullen te maken!



Dus nu had ik een krultang maar totaal geen idee hoe zo'n ding werkt, wat ik met mijn haar moet doen van te voren etcetera etcetera. Lang leve de beauty blogs waar alle informatie die ik zocht te vinden is!

Ik moet dus eerst mijn haar wassen en conditionen. Daarna droog föhnen of gewoon geduld hebben.

De vooraf foto, anders zien we nog niet of het veel effect heeft :D



Jeetje wat een rot werk. Ik zou dit nooit iedere dag kunnen doen, dus respect voor de meiden die daarvoor vroeger opstaan!
Ik heb me ontzettend zitten ergeren aan mezelf want ik kan absoluut niet omgaan met mijn eigen lichaam voor de spiegel. Als ik mijn hand naar voren moet bewegen, beweeg ik 'm naar achter en links en rechts zijn helemaal een ramp. Oftewel ik heb een hoop keer bijna mijn hoofd verbrand en mijn vingers :D



Ik ben begonnen op stand 1 maar dat had maar weinig effect vond ik dus vrij snel heb ik de tang op stand twee gezet. Mijn lieve moeder heeft de gebruiksaanwijzing weggegooid dus ik moest helemaal op mijn gevoel, en hetgeen dat ik van Mascha's filmpjes geleerd heb, mijn lokjes krullen.

Het eind resultaat (ik had na een tijdje lamme armen, de achterkant heb ik overgeslagen want ik hoef toch niet meer de deur uit):



Ik vind het zelf weinig succes hebben. Misschien dat ik een keer een beter tang moet gebruiken of moet vragen of een professional 't een keer doet... Of misschien wil mijn haar gewoon liever stijl zijn :D

dinsdag 17 maart 2009

Een kleine shopperdeshop

Ik moest vandaag even naar de apotheek om mijn Nuvaringen op te halen. Ik had ook een bon gehad van La Roche-Posay om een gratis proefsetje op te halen (ook bij de apotheek) dus ik was vandaag op de fiets gesprongen. Zeker geen straf om vandaag een eindje te fietsen want wat een lekker zonnetje!



Omdat ik toch bij de apotheek moest zijn, ben ik ook maar het Kruidvat binnengelopen. Ik kon het weereens niet weerstaan. Ik heb er rozenwater gekocht, voor de maskertjes van TheSecretGarden en ik zag in een koopjesschap (die ik van boven tot onder doorzocht heb) een goedje dat 'in de-tox' heet.

Het is een shampoo om je haren te reinigen bij 'product build up'. Hier heb ik al vaker over gelezen, onder andere op Serena's blog, en het schijnt dat gewone fabrieks shampoo restjes achterlaat in haar en hoofd huid. Dit spul, van Marc Daniels is gemaakt om dát uit je haar te reinigen. Je kunt ook je haar reinigen met behulp van appelcider-azijn.

Het kostte trouwens praktisch niks. Het was maar €1,= en daarvoor laat ik een (voor mij) nieuw product echt niet liggen. Ik ben erg benieuwd of het goed werkt en hoe het aanvoelt :D

Het rozenwater is te vinden in het gezichtsverzorgingsschap. Ik moest even goed kijken want er staat groot 'reinigingslotion' op. Daarvoor is het dus ook te gebruiken, een milde manier om je huid schoon te maken 's avonds.

Masker: Fruit Glow - TheSecretGarden

Het was hard nodig om weer een maskertje op mijn gezicht te doen. Na het ziek zijn vorige week was mijn huid helemaal vettig en glimmend. Eigenlijk ideaal om de Fruity Glow masker van TheSecretGarden uit te testen.

Dit staat erover op de website:
Fruit Glow laat je gezicht stralen! Dit maskertje heeft een basis van witte Kaolin klei, een hele milde klei die geschikt is voor alle huidtypen. Citroen- en sinaasappelschillen verwijderen olie en verkleinen de poriën, zodat de huid na gebruik niet meer glimt maar juist mooi mat is. Joghurt bevat van nature alfa-hydroxy-zuren die de dode huidcellen verwijderen zodat er een zachte en gladde huid overblijft. Banaan heeft een vochtvasthoudende werking en geeft je gezicht die felbegeerde frisse en gezonde glow. Perfect masker dus voor de vale huid die een boost nodig heeft en/of de glimmende vette huid die mat wil worden.

Ik heb het maskertje aangemaakt met twee eetlepels yoghurt, zoals ik ook altijd doe met de Purifying Clay Mask. Verkeerd gegokt helaas, het maskertje was iets te dun. Bij deze is het dus echt voldoende om 1 tot anderhalve eetlepel yoghurt te gebruiken.



Qua geur was de combinatie yoghurt en banaan niet zo super. De magere yoghurt die ik gebruikt heb maakt het een zurige bananen geur en ik vond het zelf een beetje naar babyovergeef ruiken! Dat maak ik dus niet meer met yoghurt, de volgende keer doe ik er warm water, honing of melk bij!

Omdat ik iets teveel yoghurt gebruikt had droogde het niet zo lekker trekkend hard op maar het werd wel steviger. Na ongeveer 20 á 30 minuten heb ik het maskertje er af gehaald met een lauw washandje. Ik heb mijn gezicht droog gemaakt en mijn huid voelde weer rustig en schoon aan.

En inderdaad, het heeft een matterend effect. Ik zag dat vooral toen ik de foto's van de camera afhaalde. Mijn gezicht heeft een egale matte kleur. Super!

Ik moet trouwens écht weer langs tante-schoonheidsspecialiste want mijn wenkbrauwen zijn een ramp op dit moment. Ik had de foto's er bijna niet om geupload haha.

Aanvulling: links heb ik een poll toegevoegd. Ik ben namelijk erg benieuwd hoe oud de bezoekers van mijn blog zijn :D

maandag 16 maart 2009

Verhuizen

Even een privé stukje tussendoor :D

Ik heb vandaag een gadget toegevoegd aan de website. Namelijk een countdown. En waar telt hij naar af, vraag je je dan af (of niet natuurlijk).

Hij telt af naar de oplevering van ons appartement!

Tot de zomer van 2007 woonden mijn vriend en ik gezellig samen in een rijtjeshuis in Breda. We woonden daar in een anti-kraak woning. Anti-kraak is een manier voor huizeneigenaars om hun onbewoonde huizen, die vaak gesloopt gaan worden of wachten op een nieuwe huurder, te beschermen van krakers. Wij, de anti-krakers, schrijven ons in bij een organisatie en we betalen een klein beetje huur, de eigenaar van het pand betaald een beetje aan de organisatie en zo wonen wij lekker goedkoop en staat er niet zomaar een huis te verpieteren ergens in Nederland. Ideale situatie.

Zo woonden ik daar al vanaf november 2005 en mijn vriend is in de zomer van 2006 bij mij komen wonen. Heerlijk goedkoop, ruim en het zou pas gesloopt worden in 2010. Helaas ging die droom niet helemaal door want in de zomer van 2007 viel er een brief op de mat (in tweevoud) met de mededeling dat we binnen 3 weken uit ons huisje moesten zijn.

*paniek* uiteraard want waar moesten we heen? In drie weken kon ik geen nieuw huisje vinden. We stonden nog niet lang genoeg ingeschreven bij de woningbouwvereniging en voor particulier huren verdiende mijn vriend niet genoeg.

Gelukkig boden mijn ouders de oplossing. We konden samen, we wilden immers niet weer apart gaan wonen, bij hen terecht. Dus wij saampjes verhuizen naar mijn ouderlijk huis in een piepklein dorpje in Brabant.

Na een half jaar zag mijn vader een advertentie in een woningenblaadje. Dat was een advertentie met starters appartementen die te koop aangeboden werden. We hadden twee weken de tijd om ons in te schrijven. Meteen een afspraak gemaakt bij de bank, en ons daarna ingeschreven bij de makelaar.

Even later kregen we een telefoontje dat we ingeloot waren! Uit de 100 inschrijvingen waren wij ingeloot voor één van de 26 appartementen. Helemaal geweldig! Jammer genoeg moest het nog wel gebouwd worden en dat zou tot juni 2009 duren. Maar gelukkig hadden we wel uitzicht op ons eigen ding.



Hypotheek geregeld, samenlevingscontract met testamenten, keuken en badkamer uitzoeken, ik voelde me helemaal volwassen.

Bij de vorige Vereniging van Eigenaren vergadering (daarin komen alle eigenaren van de appartementen samen) kregen we te horen dat de oplevering eerder plaats gaat vinden want ze hadden de boel voor de winter dicht en hebben de hele winter binnen door kunnen werken.

Toen kwam alles opeens dichtbij en nu loop ik de hele dag met kriebels in mijn buik rond...

Nog maar 39 dagen en dan kunnen we eindelijk verhuizen!!!!!!!!

Kruidvat Baby Zemelenbad

Ik zag deze babybadschuim staan in het Kruidvat en omdat er een actie was met de kruidvat eigen merk producten heb ik deze gekocht. Het was namelijk, tweede product voor de halve prijs. Ik kan écht geen kortingen weerstaan.

Toen ik eenmaal thuis was en zag dat het een zemelenbad was, begon ik me af te vragen wat het nou eigenlijk is.

Achterop de fles staat: Kruidvat Baby Zemelenbad is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Kruidvat Baby Zemelenbad reinigt de tere babyhuid op een milde wijze en helpt uitdroging te voorkomen. De huid voelt weer zacht en soepel aan.

Hier word je dus niet veel wijzer betreft de zemelen. Ook met de geur kon ik weinig. Het heeft een duidelijke baby verzorgingsgeur met iets wat vaag op amandelen lijkt.

Toen ben ik maar gaan 'googlen' naar wat zemelen zijn. Ik kwam als eerst bij de uitleg van de VanDale:

ze·mel de 1 v(m) -en, -s buitenste vlies vd graankorrel 2 m,v -s iem die zemelt
ze·me·len zemelde, h gezemeld zaniken, zeuren

Het is dus een vliesje van een graankorrel ofwel tarwe. Het lijkt me stug dat dit babybadje over zeuren en zaniken gaat ;)

Bij het verder googlen kwam ik er achter dat zemelen een laxerende werking hebben bij inname en dat het veel gebruikt wordt bij darmopstoppingen. Leuk om te weten, maar heeft weinig van doen met het badje.

Door de producten te bekijken die opkwamen in de google zoekresultaten kwam ik er achter dat zemelen een herstellende werking hebben op vermoeide huid. Veel producten met zemelen die opkwamen waren bedoelt voor de droge huid.

In bad schuimt het spul best flink. Ik vind dat altijd wel leuk, soms ben ik echt nog een klein kind. Jammer genoeg was het geen stevige schuim en was deze naar mijn idee veel te snel weg.

Ik merkte wel dat mijn huid gevoed werd door het badje. Hij is heel mild en ik had geen irritaties. Er kwam ook geen laagje op mijn huid, dat heb ik vaak bij badspullen. Dan moet ik naderhand gaan scrubben om dat laagje er af te krijgen. Had ik bij dit badje geen last van.

Dus een aanrader voor mensen met een droge, gevoelige huid maar als je dat niet hebt, zou ik het niet aanschaffen. Er zijn betere en lekkerdere badschuimen dan deze.

zondag 15 maart 2009

Stash aflevering 1: Oogschaduw

Ik was al een tijdje van plan om wat stash foto's te maken en donderdag heb ik er eindelijk tijd voor gemaakt.

Ik heb alleen foto's gemaakt van mijn oogschaduw stash. De rest komt later een keer, ik denk als ik verhuisd ben en alles uitgezocht heb. Nu slingeren er een hoop spullen door het huis omdat mijn moeder mijn nagellakjes leent, en vervolgens niet terug legt. En er ligt een deel foundation in de toilettas voor logeerpartijtjes bij mijn schoonouders. Geen zin om het nu bij elkaar te zoeken dus dat komt na de verhuizing :D

Dus de fotooos:



Dit is de hele stash. Het palletje rechts vooraan heb ik al heeeeel erg lang. Het is al 10 jaar oud en ooit 'gestolen' van mijn moeder. Het was het eerste palletje waarmee ik me ging opmaken. Ik gebruik het eigenlijk niet meer maar vind het gewoon leuk om te bewaren, nostalgisch :D

Het meeste gebruik ik mijn maxfactor duo's. De groene heb ik laatst in Polen gekocht, dat scheelde de helft van het geld! Ook gebruik ik de Quatro van Essence erg veel. Fijn om mee te nemen, 4 neutrale kleuren in één keer in de tas.

In het midden liggen mijn mac kleurtjes. Ik heb geprobeerd een mooie close-up foto daarvan te maken.




De kleuren zijn: Gold Dusk, Rose Gold, Dark Soul, Platinum, Silver Fog, Blue Brown, Sweet Sienna en Chocolate Brown.

Ik gebruik ze niet heel veel omdat deze kleuren zoveel pigment hebben. Logisch ook, het zijn pigmenten xD Maar ideaal voor het uitgaan vind ik, ook al doe ik dat niet zoveel meer...

Het was eigenlijk meer dan ik verwacht had. Toen ik alles zo neergelegd had dacht ik even van 'goh keuze genoeg eigenlijk' en toch telkens meer willen kopen... Vrouwen he ;)

zaterdag 14 maart 2009

Nieuwe lay-out

Het is nu 2.52 uur 's nachts en ik ben net klaar met het uploaden van deze nieuwe lay-out.

Ik zal niet de schijn ophouden dat ik 'm zelf gemaakt heb of voor me heb laten maken. Ik heb 'm simpelweg van een website. Maar, toen ik deze lay-out zag, werd ik er meteen verliefd op! Ik moest en zou hem hebben.

Ik was de oude lay-out een beetje zat. Ik had die uitgekozen voor 'zolang', had eigenlijk ook niet verwacht dat ik überhaupt ooit bezoekers zou krijgen (altijd positief denken). En nu zag ik van de week ook nog dat de foto's niet in de lay-out pasten. Net zoals mijn twitter bannertje. Daar baalde ik ontzettend van.

Eerst ben ik gaan klagen tegen vriendlief, of hij niet het een en ander kon aanpassen. Dat kon hij wel maar natuurlijk pas morgen ochtend. Zolang wilde ik niet wachten en omdat ik toch nog wakker lag in bed, ben ik maar gaan googlen, zoeken en knutselen.

Helaas moest ik wel alle widgets weer opnieuw er op zetten. Alle linkjes zoeken. Gelukkig was ik zo slim om even een kopietje te maken van wat ik er eerst op had staan. Maar goed ook! Anders wist ik niet meer wie ik wel, of niet gelinkt had!

Dus nu, na 3 kwartier harde arbeid....

Het grote moment.....

Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?

vrijdag 13 maart 2009

De verleiding...

Toen ik vorige week boodschappen ging halen voor het etentje bij mijn broer kwam ik weereens langs een bak met 35% artikelen bij de Albert Heijn. Ik heb een passionele haat/liefde verhouding met de aanbiedingen bakken bij de Albert Heijn.

Ze plaatsen ze ook zo praktisch, precies op het pad naar de kassa als ik eigenlijk al klaar ben. Vervolgens plakken ze gigantische stickers op de producten, waardoor ik meteen zie dat ze in de aanbieding zijn. En aanbiedingen roepen mijn naam altijd.... Het is heel erg maar als iets afgeprijst is kan ik het bijna niet laten liggen. Mijn gedachtegang is dan 'ag afgeprijst, dan kan ik het makkelijk een keer proberen'. Het stemmetje: 'maar je hebt thuis nog zoveel halve producten' wordt snel de mond gesnoerd want het is AFGEPRIJST!

Ik kocht dus Nivea Lotus Peeling. En ondanks dat ik het niet nodig heb, het eigenlijk had moeten laten liggen, ben ik wel heel benieuwd naar dit product. Ik heb nog nooit een douche peeling gebruikt, er zelfs nog nooit van gehoord. Dus benieuwd benieuwd, maar nog niet geprobeerd.



Een dag later ging ik met een vriendin 'even' naar het kruidvat voordat we capuccino gingen drinken. Ik moest nog wattenschijfjes hebben en handcreme. Uiteindelijk heb ik twee baby badproducten gekocht van Kruidvat eigen merk. Het zemelenbad, iemand enig idee wat zemelen zijn?, en een eucalyptus bad. Dat laatste kan ik nu met mijn gesnotter wel gebruiken.

Maar wat vergat ik nou weer bij het Kruidvat... de handcreme. En die heb ik zo hard nodig! Mijn bijbaantje is schoonmaken bij mensen. Lekker met mijn handen in de schoonmaakmiddelen en zo mijn handhuidje (en nagels) verpesten. Ik zou eigenlijk met handschoenen moeten werken maar ik vind die krengen irritant en voor de helft ben ik allergisch.
Maar gelukkig had ik nog tijd voor het werk om even snel bij de drogist op de hoek binnen te lopen. Daar de handcreme gevonden in een handig klein tubetje, past mooi in mijn tas en meteen ook nog maar een Dagelijkse zacht Scrub meegenomen, van Sanex.

Dus wat had ik in één week eigenlijk moeten kopen: handcreme en wattenschijfjes en ik kwam thuis met 4 producten die ik eigenlijk had moeten laten staan. Maar ag, het zijn gelukkig geen truitjes van €50,=

De reviews komen zodra ik alles uitgeprobeerd heb :D

donderdag 12 maart 2009

Everyday Minerals: de swatches!

Ik ben weer helemaal beter! Alleen nog wat gesnotter maar dat zal ook wel snel over zijn.
Blij toe ook want ik werd erg moe van mezelf. Bedankt voor al jullie beterschaps wensen en felicitaties voor het 50e berichtje. Ik ga op voor de 100 :D

Ik heb gisteren swatches gemaakt maar ik kwam niet meer toe aan het uploaden. Ik moest met mijn vriend naar Zoetermeer waar hij een gesprek had met een vriend van zijn vader. Omdat mijn vriend geen rijbewijs heeft, moest ik dus rijden. En dat met mijn verstopte hoofd! En ook een kapotte zijspiegel. Een of andere idioot heeft er tegenaan gereden laatst toen mijn moeder op een smal weggetje reed. Zo'n SUV idioot...

Na het bezoek in Zoetermeer zijn we naar mijn schoonouders in Rijswijk geweest. Ik kon de kans niet laten lopen om hun even aan te steken met mijn ziektekiemen. Nee hoor ;) We gingen gewoon gezellig eten, en het was ook gezellig :o.

Okay, genoeg geblaat... De swatches:




Het blijft altijd moeilijk om goeie foto's te maken van de kleuren. De ene keer is er teveel licht, dan weer te weinig. Flits is geen optie want dan zie je alleen maar shimmer... Zodra ik geld heb (dat is als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen) dan koop ik een echte goeie camera. :D

De Chamomile is trouwens echt heel licht. Ik vind dat super mooi, ook omdat er wel een gouden shimmer in zit. Bird House vind ik een beetje huidskleurig. Perfect voor sollicitatie-gesprekken enzo.

Wat vinden jullie van de kleuren?

dinsdag 10 maart 2009

Ziek

Ik had eigenlijk vanalles gepland voor vandaag. Ik ging swatches maken van mijn EverydayMinerals oogschaduwtjes, ik ging een voor en na foto maken van de mint correcter. Ik was van plan om stash foto's te maken want daar wordt het ook weleens tijd voor....

Ik heb weer een nieuwe scrub uitgeprobeerd, waarvan ik nog niet eens verteld heb dat ik 'm gekocht heb! En altijd als ik iets gepland heb, komt er iets tussen...



Het begon gisteren met keelpijn en langzaam breidde het zich uit tot een stevige migraine met veel gesnotter en gehoest. Na aandringen van vriendlief hebben we mijn temperatuur opgemeten en inderdaad, koorts. Ik heb echt een hekel aan ziek zijn, ik vind het verschrikkelijk om me ziek te melden en daarmee anderen op te zadelen met het werk dat ik niet kan doen...

Ik mocht dus vanochtend niet gaan werken van vriendlief, ik wilde eigenlijk wel. Ik moest in bed blijven en dat heb ik dan ook maar gedaan. Welliswaar wel met laptop zodat ik een beetje blogjes kon lezen en series en films kijken. Ik voel me nu stukken beter dan gisteren avond maar heb niets om te uploaden voor jullie :(

Ik ga morgenochtend tijd voor jullie maken en dan komt er weer een update! Tot dan laat ik me maar verwennen op bed :D

Liefs,
Ioon

Oeh nog twee aanvullingen...

Serena super bedankt voor je sample van de Solid Lotion Bar, hij doet echt wonderen voor mijn schrale neus! Ik heb echt ontzettend veel zitten snotteren vandaag, en zitten smeren met de lotion bar en mijn neus is nog heel. Ik ben helemaal gelukkig.


De tweede aanvulling. Dit is mijn 50e bericht op mijn blog. Yay! Jammer dat het zo'n suf berichtje moet zijn...

maandag 9 maart 2009

TSG Bath Tablet Orange&Grapefruit

Mijn vriend en ik waren vandaag (zondag) gaan wandelen. Dit nemen we onszelf vaak voor maar uiteindelijk heb of ik geen zin meer, of meneer is te druk aan het werk en blijven we alsnog thuis zitten. Nu moesten we wel naar buiten, want er moesten brieven op de post en omdat het zonnetje toch scheen hebben we een rondje rondom het dorp gelopen, langs wat boerderijen en weilanden.
Ik vond achteraf dat ik wel een beloning verdient had daarvoor. (Ik ben heeeel goed in excuses verzinnen om mezelf te verwennen.) En mijn beloning was: in bad liggen met een Bath Tablet van TheSecretGarden. En daarom ook nu, de review!

Product: Bruistablet voor in bad
Merk: The Secret Garden
Prijs: €1,50 voor 2 tabletten
Inhoud: 1 tablet á 25 gram
Winkel: Online te bestellen bij TheSecretGarden




Wat zeggen ze zelf:
Verwen uzelf in een heerlijk verkwikkend warm bad met een bruisende Orange & Grapefruit Bath Tablet. Droom weg tussen fris fruitige geur van rijpe sinaasappels en sappige grapefruits terwijl u geniet van de verzorgende werking van zeezout, sheabutter en zoete amandelolie. Deze ingrediënten reinigen de huid en maken het zacht en soepel.

We hebben deze Bath Tablets gegeurd met etherische oliën van zoete sinaasappel en grapefruit. Deze opwekkende combinatie heeft een reinigend en positief effect op zowel lichaam en geest. Ze staan erom bekend negatieve gevoelens en depressies los te laten en zorgen voor meer energie en pit!

Gebruiksaanwijzing:
* Sluip de badkamer in en doe de deur op slot.
* Vul uw bad met heerlijk warm water
* Laat naar wens 1 of meerdere Bath Tablets in uw bad vallen
* Laat uzelf in het bad glijden en....ontspannen en genieten maar.....!

Wat een super leuke gebruiksaanwijzing. Ik ben zelf met veel bombarie in bad gaan liggen, om er voor te zorgen dat het hele huis weet dat de badkamer enkele uren van mij is.

Geur: Ik kan uit de geur niet echt duidelijk sinaasappel en/of grapefruit halen. De geur is wel fris en zoet. Duidelijk een fruit zoet en geen bloem zoet.

Gevoel:
Een wow momentje. Wat bruist dit tablet flink, en dat voor deze grootte. Ik heb ook tabletten van Kneipp en die bruisen niet zo hard als deze.

Ik heb één tablet in het bad gedaan. Deze heb ik in mijn klungeligheid bij het uitpakken door de midden gebroken en één deel ging onder mijn rug liggen en het andere deel onder mijn benen. Heerlijk die belletjes! Je merkt ook vrij snel dat er sheabutter en olie in het tablet zit. Mijn huid voelt na een tijdje helemaal glad en soepel aan.

Het laat wel een vettig laagje na op je huid. Ik heb dit altijd na het badderen en scrub me daarom altijd als ik uit bad kom. Ik kan me goed voorstellen dat sommige mensen, bijvoorbeeld met een droge huid, dit heerlijk vinden. Ik kwam in iedergeval helemaal ontspannen en schoon uit mijn badje.

Uiterlijk:
Het tablet is plat en rond. (ja logisch denk je) De kleur is licht oranje/geel met roze. Voor een bad tablet best mooi eigenlijk. Het heeft geen verpakking als in een doosje of zo dus dat is niet te beoordelen.

Cijfer: 7,5/10

Waarom: Ik had een sterkere (identificeerbare) geur verwacht maar het was desondanks geen onaangename geur. Het bruisen lag ik echt van te kijken, heerlijk!

zondag 8 maart 2009

EDM bestelling nr. 2 "Het Vervolg...."

En dan nu, na het vervolg van TSG, het vervolg van mijn bestellen van EveryDayMinerals!

Ik had de bestelling nog niet verwacht omdat het bij mijn vorige bestelling langer duurde dan nu. Ik was ook heel toevallig op iemands blog aan het posten dat ik niet kon wachten tot mijn bestelling zou komen en ik was halverwege met typen toen *tring* de deurbel ging. De postbode kwam mijn pakje brengen van EDM! Haha ik helemaal blij.

Snel mee naar boven genomen om uit te pakken en wat zat er allemaal in....



Een grote Mint Color Corrector.
Ik had hier een proefje van in mijn sample pakket van de vorige bestelling en het werkt zo goed.
Ik krijg namelijk heel snel rode wangen. Dit krijg ik als ergens de verwarming aanstaat (droge lucht dus), als ik binnen zit in de zon, als ik me inspan, als ik buiten geweest ben. En dan zijn het geen mooie blosjes, nee het zijn knal rode vlekken!
Na het lezen van een 'ohmygloss' van MissLipgloss zag ik wat dé oplossing was, namelijk groene concealer. Ik moet toegeven, ik was skeptisch vooraf maar het is het proberen waard natuurlijk.En tot mijn verbazing, het werkt perfect! Als laatste hand aan mijn make-up doe ik wat Mint Concealer op en ik heb de hele dag geen last van die knalrode wangen. Yay!

De sample was onhandig in gebruik en omdat ik het toch dagelijks op doe vond ik het wel waard om een grote verpakking te kopen van $8,= en dat is €6,30. Ik doe er waarschijnlijk nog wel ruim een jaar mee!

Long Handled Kabuki Brush: Deze brush wilde ik al een tijdje, vooral voor het opbrengen van de mint concealer. Met de kabuki brush schijnt je foundation/concealer beter te blijven zitten en hij is gewoon ontzettend lekker zacht. Je hebt bij EDM een Baby Kabuki en deze Long Handled. Ik kan eigenlijk iedereen aanraden om de Long Handled te kopen. Deze is namelijk de halve lengte van mijn hand, helemaal niet 'long'. De Baby Kabuki schijnt echt heel klein te zijn.

De Long Handled Kabuki Brush kost $10,=, omgerekend €7,90

Ik vind de oogschaduws van EDM ook erg fijn om te gebruiken. Ik heb bij mijn bestelling de volgende samples gedaan:
* Bird House
* In the Garden
* Oasis
* Chamomile

Allemaal neutrale kleurtjes. Daar hou ik namelijk wel van.

Bird House is huidskleur oogschaduw. Zelf zeggen ze: licht bruin/zacht oranje en dat klopt ook wel. Maar op het plaatje van EDM lijkt hij veel donkerder.Het is een beetje roze/licht bruinig. Een matte oogschaduw.

In The Garden is bruine oogschaduw met shimmer met een koperengloed. Heel erg mooi vind ik. Ze noemen de kleur zelf Antiek Brons.

Oasis is een beige/gouden kleur met shimmer. Ze noemen het zelf een Gouden Gloed. Het is inderdaad beige met een gouden gloed, perfecte omschrijving. Ook weer erg mooi.

Chamomile is een hele zachte gouden kleur met shimmer. De kleur is een beetje wittig geel met een goude shimmer. Wederom een mooie kleur die goed te combineren is met andere kleuren.

Ik maak later in de week swatches van de kleuren. Ik neem dan meteen alle EDM oogschaduw kleurtjes mee die ik heb :)

Ik kreeg ook nog een gratis cadeautje! Yay!

Dit zijn: Kaolin Powder Sunlight - Finishing Powder en Natural Reflection Medium Bronzer - Finishing Powder.

De bronzer is niet echt iets voor mij, ik ben niet van het donkerder maken van mijn huid op een onnatuurlijke wijze. De andere past weer perfect bij mijn huidje, dus daar ben ik erg blij mee.

zaterdag 7 maart 2009

Award

Van Evi heeft op haar blog lovetomakeup award uitgereikt aan mede-bloggers.
Ik heb die van "Leukste Reviews" gewonnen. Daar ben ik ontzettend blij mee want ik vind het een groot compliment.

Tegenover deze awards stond een uitdaging. Er werd namelijk van ons verwacht om in gepaste galalook op onze blogs te plaatsen. Ik had helemaal over deze uitdaging heen gelezen totdat ik het filmpje van Serena zag op haar blog. En ik moest natuurlijk ook iets doen!

Nu ben ik wat betreft kleding niet echt een meisje-meisje. Ik droeg op 7 jarige leeftijd voor het laatst jurken en met een uitzondering op mijn 11e als bruidmeisje is het daarbij gebleven. Zelfs naar mijn eigen eindexamen-gala ben ik niet in een jurk gegaan. Ik heb me er nooit zo prettig in gevoeld als maatje meer.

Maar gelukkig bood Evi zelf een goeie oplossing. Een collage maken van mijn droom gala-look. En dat heb ik gedaan. Ik ben gaan rond internetten en alle jurken gaan bekijken. Mijn ideale jurk kwam ik pas na een tijdje tegen. Ik hou niet van teveel frutsels maar wel van stijlvol dus het werd deze rood met witte klassieke jurk. De jurk moest voor mij ook niet teveel op het lichaam zitten omdat dat niet bij mijn figuur zou passen.

Leuker vond ik het nog om te zoeken naar mooie schoenen. Die had ik dan ook snel gevonden. Ook vond ik dat er een sjiek tasje en sieraden behoorden. En als laatste een prachtige tiara. Iets wat ik vrij Amerikaans vind, maar wel o zo schattig om te zien :D

Dus zie hier:
Mijn ideale gala-look!



Wat vinden jullie er van?

TSG bestelling nr. 2: "Het Vervolg..."

Donderdag avond toen ik thuis kwam lag er een pakketje bij mijn postvakje. Mijn broertje, een nieuwsgierig mens, wees mij er meteen op. Hij wil dan graag weten wat er in zit en wil er dan ook bij zijn als ik het open maak.

Ik zag meteen al dat het van The Secret Garden was, ik helemaal blij :D En meteen maar open maken. Het eerste wat mijn lieve *kuch* broertje zegt is: 'Het stinkt wel zeg'. Typisch mannen weer he, die kunnen de verschillende geuren niet van elkaar onderscheiden denk ik...

Het uitpakken van een pakketje voelt altijd als een cadeautje. Zeker als de verkoopster er nog iets extra's bij doet :D Dankjewel daarvoor Serena! Dat maakt inderdaad het rot gevoel van 'de andere zeepverkoopster' weer een stuk beter!

Nu hetgeen waar jullie natuurlijk op zitten te wachten... De foto's!


Op foto 1: De hele bestelling bij elkaar. Ik heb er een proefje van de Solid Lotion Bar bijgekregen, dat is het zilveren blokje. Het ruikt heerlijk vind ik! Ik heb nog niet de gelegenheid gehad om hem uit te proberen maar zodra dat zover is, dan horen jullie het zeker.

Op foto 2: De Heavenly Hazel Coffee Soap. Ik vind deze echt geweldig goed ruiken. Ik ben een echte koffieleut deze zeep past dus goed bij mij. Ik heb de foto gemaakt met de zeep in mijn hand zodat iedereen goed kan zien hoe groot de plak is. Dit vind ik zelf vaak moeilijk in te schatten. Afmetingen en gewichten zijn niet voor mij weggelegd qua schatten :D

Op foto 3: Het nieuwe gezichtsmasker: Fruity Glow. Dit masker is voor een vette of vale huid en heeft een matterend effect. Ik kan bijna niet wachten om deze uit te proberen. Ik hou van maskers!

Op foto 4: Bath Tablet - Orange & Grapefruit. Zoals jullie denk ik wel merken ben ik een fruit liefhebber. Ik hou van de natuurlijke geuren van fruit, vooral omdat dit vaak heel fris is. Voor in bad had ik nog geen fruitgeuren. Ik laat uiteraard weten hoe dit bad tablet is!

Ik had ook een foto van de andere zeep die ik besteld had maar die is mislukt :( (de foto is mislukt, niet de zeep!) Dit was de: Citrus & Sage zeep. Ik kan hier geen linkje meer van vinden. Is hij uit het assortiment?

Voordat ik de zepen kan gaan gebruiken moet ik nog even shoppen naar zeepbakjes. Deze blijken wij helemaal geen in huis te hebben. De familie is te in ban van de vloeibare zepen denk ik...
Ik was al bij de Xenos binnen gelopen gisteren maar daar was helemaal geen zeepbakje te vinden! Alleen een schaaltje en die kan ik niet kwijt in de badkamer van mijn moeder.

Ook heb ik de nieuwe Coco Loco lipbalsem gekregen. Hij smeert goed! En handig in zo'n, hoe noem je dat? huls?. Hij is mee geweest naar school vrijdag en volgens mij voelt hij zich goed thuis in mijn schooltas ;) Mijn lippen waren gisteren erg tevreden in iedergeval!

Zo hopelijk maakt dit stukje het goed voor het gebrek aan een post gisteren :D Ik wens iedereen een heerlijk weekend toe. Het zonnetje schijnt hier dus ik denk dat wij dadelijk lekker gaan wandelen in de bossen!

vrijdag 6 maart 2009

Moe

Eigenlijk heb ik best veel om te posten, maar ik heb er niet echt de puf voor.
Geen zin om de camera te pakken en foto's te maken, geen zin om reviews te schrijven. Even geen zin, puf, bleh enzo ;)

Gisteren moest ik onverwacht werken op een plek waar ik niet makkelijk kon komen met de bus. Uiteindelijk heb ik 20 minuten gelopen, daarna 3 uur schoon gemaakt bij meneer en toen weer 20 minuten terug gelopen naar de stad. Boodschappen gedaan, mijn schoenen opgehaald bij de schoenmaker en vervolgens naar mijn broer gegaan om daar een (heerlijke :D) maaltijd te bereiden.

Na het eten bij mijn broer bleek dat er geen bussen meer naar het station reden dus moesten mijn vriend en ik wéér 20 minuten lopen naar het station. Ik helemaal bek af en pijn aan mijn voeten natuurlijk. Daarna nog een stukje moeten fietsen en eindelijk thuis.

We zijn toen maar meteen in bed gedoken want ik was moe, en als ik moe ben... dan word ik chagrijnig. Niet zo leuk voor vriendlief :D

Vanochtend moest ik weer naar school. Trein had vertraging, bus gemist, gerend naar school en nog net op tijd in de les. Die vervolgens 15 minuten te laat begon dus ik had niet hoeven rennen.

Nu ben ik weer even thuis en ik heb best wat leuke dingen om te posten. Zoals het pakketje van TheSecretGarden dat binnengekomen is gisteren. En het pakketje van EverydayMinerals dat zojuist werd gebracht. Maaarrr dan moet ik eerst wat fotootjes maken en dat 'zoek ik niet'. (Dat betekent dat ik geen zin heb, op z'n brabants).

Dus nu heb ik jullie zitten vervelen met een suf blogje over hoe moeilijke dag ik wel niet gehad heb haha. Ik ben echt vol zelfmedelijden.

Morgen moet ik eerst met mams naar de bouwmarkt maar dan komt er sowieso een postje over het pakketje van TheSecretGarden, en zondag komt sowieso het EDM pakketje aan bod.

Liefs,

Ioon

Nog een toevoeging: Vanaf nu is mijn blog ook te bereiken vanaf: http://www.esthete.nl

Ter zijner tijd ga ik op die URL mijn blog zetten maar dan moet ik eerst mijn beste vriend lief aankijken of hij een layout wil maken en vriendlief of hij iets moois wil programmeren :D
Zal nog wel 2 á 3 maandjes duren dus! Maar yaay ik ben al blij met mijn eigen .nl!

donderdag 5 maart 2009

Purifying Clay mask van The Secret Garden

Als ik mezelf wil verwennen ga ik in bad liggen met een maskertje en een stuk chocola. Heerlijk vind ik dat. Muziekje erbij, boekje erbij en genieten maar.

Ik gebruik veel verschillende soorten maskers, het lijkt wel alsof er eentje past bij iedere mood. Vandaag heb ik gebruikt: Purifying Clay Facial Mask van The Secret Garden.

Dit masker ontvang je in poeder vorm thuis, deze heb ik zelf in een potje gedaan, en kun je zelf tot papje maken met rozenwater, gewoon water, melk, honing, creme fraiche of yoghurt. Volgens mij is het de bedoeling dat je normale yoghurt gebruikt, maar ik gebruik altijd magere yoghurt. Ook deze keer heb ik yoghurt gebruikt voor dit masker.

De keuze van vloeistof kan afhankelijk zijn van de werking die je wilt bereiken. De verschillende vloeistoffen hebben namelijk hun eigen eigenschappen en doelen. Onderstaand overzicht komt van de website van The Secret Garden zelf:

* lauwwarm water of rozenwater (neutraal)
* melk / honing (voor een extra verzachtende werking)
* joghurt / crème fraiche (voor een extra verzorgende werking)



De hoeveelheden die ik gebruik zijn: 1 afgestreken eetlepen maskerpoeder met 2 afgestreken eetlepels yoghurt. Dit meng ik tot een smeuiïg papje en smeer ik in een royale laag over mijn gezicht.

Vervolgens ga ik in bad liggen en droogt dit masker op. Door het opdrogen krijg je een, ik vind het heerlijk, strak gevoel. Lachen wordt steeds moeilijker :D
10- 20 minuten laten zitten staat op de website. Dit worden bij mij meestal ruim 20 minuten omdat ik mijn boek aan het lezen ben en dan de tijd vergeet. Daarna afspoelen onder lauw water en je hebt een heerlijk schoon gezicht.

Ik heb voor en na foto's gemaakt. Maar ik zie eerlijk gezegd weinig verschil. Ik voel het verschil daarentegen wel heel goed. Mijn gezicht is lekker zacht, ik heb een duidelijk minder vettig gevoel op de T-zone en het aantal meeëters op mijn neus is flink geslonken.



De Purifying clay kost €3,95 en je kunt er makkelijk 5 maskers mee maken. Dat is nog geen 80 cent per masker.

Award

Door verschillende mede-bloggers heb ik de Unique & Chic award gekregen. Ontzettend leuk en lief!



Ik ga 'm helaas niet volgens de regels doorgeven. 10 mensen zijn er veel! En zowat iedereen heeft 'm ondertussen gehad. Ik volg een hele hoop blogs, en ik vind ze eigenlijk allemaal uniek en sjiek! Ik vind het geweldig dat iedereen in eigen stijl schrijft over producten. Hoe de één helemaal weg kan zijn van iets dat de andere helemaal niks vindt.

Ook vind ik het super leuk om over nieuwe webshops te lezen en over mooie make-up die ik niet kan betalen haha. Of alle EOTD's! Die beneid ik ook altijd haha want ik kan mijn ogen maar niet zo mooi opgemaakt krijgen. (boehoe)

Dussss geen award om verder te geven maar hierbij wel een compliment naar alle bloggende meiden die ook hier berichtjes achter laten, want jullie blogs bekijk ik sowieso!

woensdag 4 maart 2009

Reactie van Hema

Wow ik was helemaal verbaasd dat ik zo snel al een reactie kreeg van de Hema.

Hieronder de e-mail:

Bedankt voor uw vraag.
De vraag was: peeling dry skin

Het antwoord was:
Geachte mevrouw *achternaam censuur* ;),


Het spijt ons te vernemen dat u een vervelende ervaring heeft opgedaan met de bij HEMA gekocht peeling dry skin. Hier bieden wij u onze excuses voor aan.

Bij navraag bij onze kwaliteitsafdeling hebben wij vernomen dat u een allergische reactie heeft ondervonden op één van de bestanddelen van de peeling en vermoedelijk het conserveringssysteem. Ondanks het feit dat alle HEMA producten voor introductie altijd uitvoerig worden getest, is het helaas niet uit te sluiten dat er een individuele reactie plaatsvindt. Daarnaast kunnen wij u mededelen dat het product niet schadelijk is voor de gezondheid en voldoet aan de gestelde eisen.

HEMA hanteert de service "niet tevreden geld terug", waarvan u op vertoon van deze email en tegen inlevering van de creme gebruik kunt maken.

Naar aanleiding van uw klacht hebben wij de betreffende leverancier dringend verzocht het conserveringssysteem van deze peeling aan te passen. Inmiddels hopen wij van harte dat het met u beter gaat.

Wij danken u voor de moeite die u heeft willen nemen ons van uw bevindingen op de hoogte te brengen en zullen er alles aan doen klachten zoals die van u te voorkomen.


Met vriendelijke groet,
HEMA Consumentenservice


Zoals jullie begrijpen vind ik Hema weer helemaal lief nu en ik ga morgen de peeling (uit de vuilnisbak gevist haha) terug brengen naar de Hema. Ik ga kijken of ik er een ander product voor kan kopen, kan ik die weer uitproberen en hoop ik dat het beter gaat dan deze.

Kneipp Hydro Balans Bodylotion

Product: Bodylotion
Merk: Kneipp
Prijs: €8,99 – €1,50 met de kortingsbon
Inhoud: 200 ml
Winkel: O'chelle maar ook bij andere drogisterijen


Wat zeggen ze zelf:
De aangename licht verkoelende Kneipp Bodylotion Hydro Balans, op basis van aloe vera en tamanu, helpt de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand te houden en heeft een kalmerende werking. De werkzame ingrediënten uit tamanu-olie voeden en verzwachten de huid op een natuurlijke en intensieve wijze. Bovendien gaan vitamine E en provitamine B5 huidirritaties tegen. De body lotion trekt snel in, laat geen vettig laagje achter en heeft een verfrissende geur. De huid wordt langdurig gehydrateerd en voelt zacht en soepel aan.

Smeerbaarheid:
Het smeert niet heel soepel uit. Het beste gaat het als je een bolletje ten grote van een erwt op je hand doet, dat verdeelt over twee handen en dat per lichaamsdeel in masseren. Zo ben je wel iets langer bezig maar het verdeelt dan lekker.

Geur:
Ik vind het een heerlijke geur. Het ruikt naar een bloemenwinkel. Een snijbloemen geur. Echt heel lekker fris en ik ga hier van genieten in de lente. De geur blijft heel licht op je huid zitten als het ingetrokken is. Nu, 2,5 uur na het smeren ruik ik het nog steeds als ik aan mijn arm ruik.

Gevoel:
Net ingesmeerd voel je een creme laagje over je huid maar dat trekt redelijk snel in. In de tijd dat ik de badkamer heb opgeruimd is de lotion ingetrokken en voelt mijn huid heerlijk zacht en soepel aan.

Uiterlijk:
De tube heeft een fris groene kleur en op het plaatje staan blaadjes met waterdruppels. Het plaatje drukt eigenlijk goed uit wat het product oproept als je het ruikt. Bladeren, regen, lente. Heerlijk.

Cijfer: 9/10
Waarom geen 10: De smeerbaarheid valt iets tegen en daarom geen 10.

Mening van vriendlief: Babyzachte huid. We lagen in bed en opeens kreeg ik te horen 'wat heb jij zachte billen opeens!' haha dat is natuurlijk hetgeen dat wij vrouwen willen horen :D

dinsdag 3 maart 2009

Minerale make-up vloeibaar maken

Op GirllovesBeauty.nl zag ik een artikel over het vloeibaar maken van je minerale foundation. Ik gebruik zelf eigenlijk altijd vloeibare foundation maar heb wel wat testers van EverydayMinerals liggen en dat is natuurlijk zonde om te laten verpieteren.

Daarom ga ik deze testers omtoveren in vloeibare foundation!

Ik gebruik hiervoor:
* Hema Dagcreme
* EDM: Golden Fair matte foundation (1e)
* EDM: Fairly Light Neutral matte foundation (2e)
* Leeg dream matte mousse potje
* Twee theelepels (1 voor de foundation en 1 voor de dagcreme)
* Handdoek (voor het knoeien)

Hoeveelheden:
* 1 theelepel foundation
* 1 theelepel dagcreme



Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben met het resultaat. Ik heb nu een lichtere en een iets donkere foundation gemaakt en uitgetest op mijn hand. Daar was de dekking best goed. En wat ook wel lekker is, het is met dagcreme dus twee vliegen in één smeer :D

Op mijn gezicht is de dekking iets minder, misschien de volgende keer twee theelepels foundation op 1 theelepel dagcreme. Het glimt een beetje op mijn gezicht maar het ziet er goed uit na een finishing powder. Het ruikt ook een beetje maf, natuurlijk niet naar gewone foundation. Je ruikt het niet meer als het ingesmeerd is.


Links is: 1,75 theelepel Golden Fair matte foundation met een 0,5 theelepel Fairly Light Neutral matte foundation
Rechts is: 1 theelepel Fairly Light Neutral matte foundation

Hebben jullie al eens geprobeerd om foundation vloeibaar te maken? En hoe was jullie resultaat?

Hema Peeling & Scrub

Product: Peeling & Scrub in één
Merk: Hema
Prijs: Wederom geen bonnetje bewaard...
Inhoud: 100ml
Winkel: Hema


Wat zeggen ze zelf:
Milde Peeling&Scrub met Aquarich en Betaine verzacht de droge vochtarme huid. Bamboe scrubdeeltjes verwijderen de dode huidcellen.

Smeerbaarheid:
De smeerbaarheid is goed, het is vrij dun en goed te verspreiden over je gezicht.

Geur:
Het ruikt een beetje naar zonnebrandcreme en zeep combinatie. Niet heel aantrekkelijk maar voor een scrub&peeling is het oké.

Gevoel:
In het prille begin is het lekker fris maar na een halve minuut begon het bij mij te trekken en te branden. In eerste instantie was ik me er niet zo bewust van ik met van alles bezig was. Na een paar minuten vond ik het echt te erg worden en begon het zelfs pijn te doen. Ik heb nog even geprobeerd om volgens de gebruiksaanwijzing ronddraaiende bewegingen over mijn gezicht te maken maar dat deed zo'n ontzettend veel pijn dat ik niet doorgegaan ben. Ik heb toen meteen alles afgespoeld met lauw water.

Ik keek vervolgens in de spiegel en ik had een KNAL rood gezicht! Mijn ogen en mond waren witte rondjes in een rood gebied. Mijn vriend kwam de badkamer binnen en schrok zich kapot. Hij vroeg wat ik in hemelsnaam met mijn gezicht gedaan had. Uiteraard moesten we die avond weg en ik moest bijna huilen van het resultaat. Het zag er niet uit en ik moest naar een nieuwjaarsbijeenkomst.

Ik heb meteen dagcrème opgedaan in de hoop dat het verkoelend zou werken. Gelukkig trok het rode na twee uur weg en zag ik er normaal uit. Maar dit product gebruik ik echt NOOIT meer en is meteen in de prullenbak belandt.

Uiterlijk:
Het is een simpele tube met een basic typisch Hema.

Cijfer: 1/10

Waarom: Verschrikkelijk product. Iets wat voor een vochtarme huid is en ook nog 'mild' genoemd wordt zou nooit zo'n effect moeten hebben.

maandag 2 maart 2009

Zeepmakerij stukje verwijderd

Hoi mensen die mijn blog lezen,

Ik heb het stukje over Zeepmakerij / Gioia made soap zojuist verwijderd van mijn blog omdat er allemaal rare dingen spelen opeens.

Eerst ontvang ik een e-mail dat een review niet op prijs gesteld wordt en dat ze het niet eens zijn met bepaalde dingen die ik schreef over hun webshop. Dit heb ik vervolgens allemaal verwijderd en beloofd om geen review te plaatsen om mijn blog.

Vervolgens wordt er nu gezegd, via via, dat ik onder een valse naam negatieve uitingen gedaan heb over de Zeepmakerij. Ik wil bij deze duidelijk maken dat ik dat NIET ben en dat ik nog nooit onder een valse naam iets geplaatst heb. Ik kom altijd eerlijk uit voor mijn mening en ik schaam me echt niet om daar mijn naam bij te plaatsen.

Ik vind het ontzettend jammer dat dit zo moet gaan en het heeft mij enorm gekwetst. Mijn vertrouwen in dit wereldje is nu behoorlijk gedaald, vooral als ik achter mijn rug om ergens van beschuldigd word.

Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik dit absoluut niet leuk vind allemaal want ik maak dit blog met al het goeds in mijn hart en tot nu toe met veel plezier. Ik zit hier niets te schrijven om mensen te kwetsen of op een verkeerd been te zetten.

Liefs,
Ioni

Dove: Daily Shower Scrub

Product: Scrub
Merk: Dove
Prijs: €5,29 (-35%)
Inhoud: 200ml
Winkel: o.a. Albert Heijn, Etos en andere drogisterijen.



Wat zeggen ze zelf:
Dove Dagelijkse Douche Scrub met ultrafijne scrubkorreltjes en ¼ hydraterende crème verwijdert doffe, vermoeide huidcellen en voedt de nieuwe, frisse huid. Het resultaat: een gladde huid die perfect voorbereid is op Dove Sunshine Body Lotion. Bereid je voor op een prachtige zomerse tint, het hele jaar door.

Smeerbaarheid:
Pfoe dat valt tegen. Door de crème die in de scrub zit is het moeilijk uitsmeren en heb je dus ook veel nodig van het spul. Dat is erg jammer.

Geur:
De geur is eigenlijk de typische dove, zeep geur. Niet onaangenaam want het associeert wel met 'schoon'.

Gevoel:
De scrub deeltjes zijn inderdaad ultrafijn. Het lijkt wel alsof je na een dagje strand je haar uitgespoeld hebt en een paar zandkorrels op je huid hebt zitten. Het scrub gevoel is minimaal maar voor het dagelijkse gebruik wel goed. Ook voor mensen met een extreem gevoelige huid kan dit erg fijn zijn. Voor mij helaas is dit niet het gewenste gevoel.
De crème maakt de huid wel zacht en gehydrateerd, ze komen hun belofte dus goed na.
Uiterlijk:
De tube heeft een crème, beige kleur en zo ziet het product er ook uit. Het is geen bijzonder mooie tube, niet bijzonder praktisch maar ook niet onaangenaam in gebruik en zicht.

Cijfer: 8/10

Waarom: Ze komen hetgeen dat ze vertellen na en dat verdient een hoog punt. Geen 10 omdat ik het voor het gebruik niet ideaal vind. Ik heb in één douche beurt al bijna de halve tube gebruikt, dat hoort natuurlijk niet.

zondag 1 maart 2009

Getagd! Favoriete lipproducten.

Jaaa ook ik ben getagged/getagd/getaggerd (hoe de juiste vervoeging ook mag zijn) door Suzieblue!

En ik vind het een best moeilijke! Ik ben namelijk geen lipgloss liefhebber en heb dus alleen maar lipbalsems. Hoewel ik daar dan weer té verslaafd aan ben...

Dus hier mijn 6 favoriete lipproducten:

1.
Van 1-3-09

Mijn eigen lipscrub. Ik gebruik deze bijna dagelijks en ik vind 'm heerlijk. Hij is net zo goed als de dure lipscrub van Treat! Het haalt de velletjes weg en met de olijfolie verzorgt hij mijn lippen tegelijkertijd. Nadeel: altijd even goed roeren want olie gaat drijven.

2.
Van 1-3-09

Rosebud Minted Rose lipbalm. Deze heb ik nog niet zo lang maar smeer ik vooral 's avonds voor het slapengaan. Hij smeert makkelijk teveel en dat vind ik 's nachts wel fijn maar overdag niet zo.

3.

Mango lipbalm van TheBodyNeeds. Heeeeerlijk zoet en fruitig.

4.

Naranja vaseline balm van de Gal Collection. Mandarijnen geur. Deze heb ik ooit gekocht op het vliegveld van Alicante in Spanje. Het heeft SPF 4, ruikt lekker en smeert goed. Ik heb deze al 2 jaar en hij is nog niet half leeg. Ik gebruik deze ook weleens op mijn ellebogen en handen als ik geen handcreme bij me heb. Werkt ook goed :D

5.

Ice cream mint choc chip lipbalm, gekocht bij KissKissBangBang. Sinds ik gelezen heb op MissLipgloss dat je hem omhoog moet draaien en niet met je vinger moet dippen neem ik deze mee naar mijn werk. Ik doe schoonmaakwerk in de thuiszorg en dan wil je niet constant met je vinger in de lipbalsem zitten want dat is vies, zeker na het schoonmaken van wc's. Deze smeert lekker, ruikt niet echt naar mint choc chip maar ruikt ook zeker niet verkeerd.

6.

Mint lipbalm van The Secret Garden. Deze zit in mijn portemonnee want hij is lekker dun en klein. Hij smeert wat moeilijker maar heeft een krachtige mintgeur. Dat vind ik wel fijn als ik op feestjes ben en dan met mensen moet praten.

En dan tag ik... Kim van Hug a tree & Frauke van Makecupcake

Ik hoop dat jullie niet al getagged zijn! Het wordt natuurlijk steeds moeilijker haha

Over mij

Een paar kreten over mij:Eigenwijs, koppig, 24 jaar, samenwonend, relatie, student, huishoudelijk medewerker thuiszorg, vrijwilliger Stichting Leergeld Oss, bijna verhuizen!

Ik hou van: scrub, gezichtsmaskers, koken, lezen, badderen, films en slapen.