woensdag 29 april 2009

Nieuwe poll

De oude poll is afgelopen en mijn broer kwam met een leuk idee voor de volgende poll.

Aangezien we allemaal modern zijn enzo vroegen wij ons af hoevaak jullie twitteren.

De opties zijn alsvolgt:

* Twitter? Nog nooit van gehoord
* Ik twitter niet
* Eens per week
* Eens per dag
* Eens per uur
* Eens per minuut

De poll staat weer links in het menuutje.

Aanvulling: Ik zou eigenlijk naar Amsterdam gaan vandaag dus ik had gepland om vanavond te updaten met mijn prachtige aankopen enzo. Helaas gaat het niet door want de bril van de vriendin waarmee ik zou gaan is uitelkaar gevallen en nu moest ze naar de opticiën. Nu moeten we een nieuwe datum gaan prikken en dat is altijd zoooo moeilijk haha.

Nu ga ik dadelijk even met Stefan de stad in. We moeten jodium hebben, moederdag cadeau's en ik ga kijken of ik een tas kan kopen van mijn irischeques.

Dus nog ff geduld voor de MAC foundation... :(

dinsdag 28 april 2009

De markt

De markt, van alle markten thuis. Die kreet hangt meteen in mijn hoofd zodra iemand het over de markt heeft.

Afgelopen zaterdag moest ik er naar toe. Vooral omdat ik brood moest gaan halen voor de komende week. Normaal slaap ik graag uit op zaterdag maar mijn ouders waren al vroeg vertrokken naar Duitsland en ik moest de taak dus overnemen. Ik kon ook geen verstek laten gaan want mijn broer had al getwitterd dat hij zin had in broodjes, dus die moest ik dan toch wel gaan halen.

Tegenover onze markt-bakker 'het Stoepje' zit een soort van markt drogisterij. Het is er een puinhoop maar ze hebben allerlei soort scheermesjes, shampoo, haarstiekjes, sjaals etc etc. Ik haal hier altijd mijn sjaals voor in de winter en haarbanden voor in de zomer. Spot goedkoop allemaal uiteraard.

Nu was ik er gaan kijken voor een douche scrub, want ik heb nu wel de scrub van The Secret Garden maar helaas heb ik ook in mijn slaap mijn benen opengekrabt. Dus geen zoutscrub tot dat deze wondjes genezen zijn...

Ik vroeg de standhoudster of ze ook scrub had want ze had een aardige puinzooi gemaakt van de stalling. Ze ging meteen enthousiast aan het graven (letterlijk!) en plukte een Dove Douche Scrub uit de berg producten. Geweldig! Deze scrub lijkt op de Dove scrub die ik al een keer heb gehad (klik hier) maar volgens mij is deze net iets anders. Misschien een nieuwe uitgave, of juist een oudere...



Hij heet in ieder geval: Dove Gentle Exfoliating Body Scrub met Supreme Silk. Jaja dat beloofd wat, zo'n naam.

Oja, ik was €10,= kwijt voor deze twee tubes van 200ml. Volgens mij ben ik heel voordelig uit :D

Ik ga er vanuit dat hij net zo relaxed is als de vorige en jullie horen het wel over een week of twee :D

maandag 27 april 2009

100 berichten! + uitslag Poll

Ik had nooit verwacht het te halen maar het is me toch gelukt!
Op 2 januari plaatste ik mijn eerste bericht en vandaag op 27 april heb ik mijn 100e bericht geplaatst.





Yay!

Oh en de uitslag van de poll!

Er is weer veel gestemd, maarliefst 82 keer.

Mijn vraag aan jullie was:
Wat is je lievelingskleur?

Wit: 6
Zwart: 10
Roze: 28
Paars: 22
Geel: 9
Oranje: 6
Rood: 16
Blauw: 15
Groen: 16
Bruin: 5
Goud: 3
Zilver: 4
Grijs: 3

Op de eerste plaats staat dus Roze, daarna komt Paars en een gedeelde derde plaats voor Groen en Rood.

Ik heb nog geen nieuwe poll bedacht, maar die komt vast en zeker van de week wel in me op.

Bestelling The Secret Garden binnen!

De bestelling kwam donderdag al binnen maar het was druk, ik had geen zin en ik was moe.
De foto's had ik wel al gemaakt maar het blogje typen vond ik toen teveel moeite. Stiekem ging ik meteen de bathcupcake uitproberen die ik cadeau gekregen heb van Serena en haar moeder :D

Eerst de foto:


* Sweetie Pie bodyscrub. Ik heb 'm al een keer uitgeprobeerd deze week en *auw* vergeten dat zout scrub prikt in wondjes! Dom dom van mij.

* Sweetie Pie Solid Lotion Bar. Heerlijk, nu ruik ik de hele dag lekker ;). Ik gebruik deze Lotion Bar stiekem als parfum :D

* Bath cupecake. Hij bubbelde, bruiste en gaf een heerlijke geur. Naderhand had ik geen bodylotion nodig want mijn huid was al helemaal gevoed met de oliën die in de cupecake zaten. En trouwens, wat een prachtige cupcake. Ik heb er al meerdere pogingen gezien op foto's van anderen maar deze vind ik toch wel het best gelukt!

* Ginger & Pear soap. Heerlijke geur droog helaas nog niet nat uitgeprobeerd.
Deze is nu voor een lagere prijs verkrijgbaar bij TheSecretGarden!

* Marigold! soap. Geitenmelk met Calendula. Ik vind 'm heerlijk kruidig ruiken. Ook deze heb ik nog niet uitgeprobeerd hoewel ik daar wel al naar uit kijk :D

* Citrus Love Lip Butter Balm. Meteen in mijn tasje gegooid. Ik heb bijna alleen maar lipbalsems in blikjes en bij mijn schoonmaakwerk zijn die dus niet te gebruiken. Ten eerste krijg ik die dekseltjes er met zachte vochtige handen er niet meer af en ik vind het onhygiënisch om dan met mijn vinger in het potje te roeren. Daarom is deze lipbalm een uitkomst voor mij. Heerlijk in een opdraai-huls. Hij ruikt heerlijk naar mandarijn en is licht zoet op je lippen. Trekt goed in en heeft goed geholpen om een barst in mijn onderlip te genezen.

Ik ben weer erg blij met mijn bestelling :D
Binnenkort ga ik ook wat mannelijke zeep voor mijn broer bestellen. Hij heeft net als ik snel reacties op drogisterij zeep en ik hoop dat deze ook voor hem helpt.

zondag 26 april 2009

Appartement update!

Oh wat erg. Eerst zei ik dat ik vrijdag al wat zou laten zien, daarna zei ik zaterdag en nu is het zondag en heb ik nog niks geupload.

Nu kan ik natuurlijk een hoop excuses verzinnen maar eigenlijk was ik gewoon moe en had ik geen zin om achter de laptop te gaan zitten.

Dus hier, de foto's van hoe het er nu uit ziet.

Er moet nog een vloer in, er moeten nog meubels in maar de keuken en de badkamer zitten er in. Helaas is het heel moeilijk om van de badkamer foto's te maken. Hij is namelijk langwerping en er zit een muurtje in tussen het toilet en de douche, waardoor we simpelweg de boel niet op één foto krijgen.

Eerst de collage van de foto's dan maar...




Op de eerste foto links: onze vaatwasser. Yay! We wilden 'm eerst niet nemen maar mijn moeder heeft ons overgehaald. Ze zei dat we spijt zouden krijgen als we 'm niet zouden nemen en ook omdat we straks allebei werken, dan zouden we allebei geen zin hebben in de afwas. Groot gelijk heeft ze want ik ben er nu heel blij mee.

De foto daaronder is van de badkamer. Zoals ik al zei krijgen we niet alles erop. Dit is in ieder geval de wastafel. Met de tijd willen we hier nog een mooi meubel voor kiezen met kastje achter de spiegel en een kastje er onder.

Foto rechts bovenaan is ons balkon, gefotografeerd richting onze buurvrouw. We hebben elkaar vrijdag ontmoet en volgens mij gaat dat wel klikken. Ook de andere buurman maakt een goeie indruk en tot nu toe zijn we tevreden over de buren :D

Foto onderaan links is onze keuken. Klein maar fijn met een eettafeltje aan het keukenblad. Dat vonden we wel handig. We hebben maar beperkte ruimte dus moeten daar slim mee om springen. Ik heb veel laatjes gekozen omdat ik dat heel erg fijn vindt voor opbergen.

Foto rechts bovenste van de twee kleintjes is ons slaapkamerraam. Hij is zowat van plafond tot vloer! Beetje onhandig omdat we van plan zijn ons bed daar ongeveer tegen aan te zetten. Ik heb bedacht dat we platen met of een eigen tekening, of ik vraag één van onze vrienden om iets te tekenen, daar tegen aan te zetten. Dan ziet het er netjes uit van de straatkant, en hoeft niemand te zien watvoor rotzooi er onder ons bed komt te liggen ;)

Kleine foto rechts onderin in vanuit de gang genomen richting de woonkamer. Er zit daar een grote schuifpui naar het balkon toe.

Er komen met de tijd nog wel meer foto's :D

Maandag ochtend komen ze de vloer leggen. Dan mag er een paar dagen niet op gelopen worden. Daarna gaat mijn vader netwerk kabels leggen door de buizen van de telefoonkabel (handige papa) en als dat gedaan is kunnen we beginnen met kasten in elkaar zetten en het echt overhuizen!

vrijdag 24 april 2009

Het is zo ver!

Als dit bericht geplaatst wordt (lange leve vooruit posten) ben ik samen met mijn vriend, papa en schoonpapa in ons appartement voor de oplevering. OMG zo spannend he!

Ik weet nog niet wat de plannen worden vandaag wat betreft de familie. Mijn ouders zijn van die idioten die zoiets willen vieren met een etentje, en misschien wil mijn vriend ook wel zoiets doen. Sowieso wil mijn moeder het appartement nog zien voordat ze zaterdag op vakantie gaan. De kans is dus groot dat ik helemaal geen tijd heb voor een update. Of misschien via mijn mobiel.

Ik ben zo zenuwachtig, ik weet niet waarvoor maar het voelt als een eerste date ofzo haha.

Dus jullie horen snel van me, met foto's hopelijk!

Alvast een voorproefje, een foto geëdit door een vriendin van me :D (die niks te doen had xD)



Liefs!

donderdag 23 april 2009

Dove Hair Minimising

Ik was erg skeptisch over dit product toen ik er voor het eerst over hoorde. Ik kon me niet voorstellen dat zoiets zou werken en al helemaal niet dat het niet chemische troep zou zijn.

Toen er een actie kwam dat je met inlevering van de aankoopbon je je aankoopbedrag terug kon krijgen besloot ik toch maar om een poging te wagen en dit product te kopen.

Ik zal eerlijk toegeven. Ik ben niet zo heel secuur met mijn oksel scheren. Ik heb een vriend die er niet wakker van ligt of me er minder mooi door vindt en ik heb altijd heel erg geirriteerde oksel naderhand. Dus ik scheerde mijn oksel zo af en toe, als ik er zin in had. Of als ik me ergens om moest kleden als op de sportclub.



Deze nieuwe Dove Hair Minimising zou dus voor mij de uitkomst moeten bieden. Het zegt zelf namelijk:
"Vanaf het eerste gebruik verzorgt het je okselhuid."

"Binnen enkele weken zijn okselhaartjes merkbaar fijner, zachter en gemakkelijker te verwijderen."

"Bij herhaald gebruik blijft het gevoel van gladde net onthaarde oksel langer bewaart"
"Met de 24uur anti-transpirant bescherming en de huidverzorgingsexpertise die je van Dove gewend bent."

Ik merkte meteen vanaf het begin al dat ik vrijwel geen geïrriteerde oksels meer heb. Geen akelige jeuk, bultjes en geprik maar gewoon langzaam terug groeiende zachte haartjes. Opzich was ik daar al erg blij mee, want zo wil ik het natuurlijk wel bijhouden.

Het werkt voor mij ook goed anti-transpirant. Alleen de geur vind ik snel vervliegen en dat vind ik wel jammer aangezien ik nooit parfum op doe.

Nu, ik denk na ruim 3 weken testen, merk ik dat de haartjes minder snel terug groeien en veel dunner zijn.

Ik had het echt niet verwacht maar.... dit werkt echt!

Chapeau voor Dove!

woensdag 22 april 2009

UDPP vervolg

Ja hier zaten mensen op te wachten he. Hoe bevalt de UDPP (Urban Decay Primer Potion.

Nou...

Ik heb eigenlijk niks te klagen over dit spul. Ik heb het in de meeste brede vorm van mogelijkheden uitgeprobeerd.

- Hele dagen werken, alles nog netjes op zijn plek.
- Middag wandelen in de zon, alles nog netjes op zijn plek.
- Dag rondrennen, alles nog netjes op zijn plek.
- Zenuw-slopende etentjes met de familie, alles netjes op zijn plek.
- Avond stappen (hoewel niet zo wild), alles netjes op zijn plek.
- Spelen met achterneef- en nichtje, alles netjes op zijn plek.

Ik denk dat het enige dat dit product niet kan hebben een fikse regenbui en zwemmen is want zelfs met flink zweten is mijn oogschaduw niet opgehoopt in mijn crease.

Dus de UDPP doet simpelweg wat het beloofd. Het houdt je oogschaduw echt de hele dag netjes op zijn plek.



Het enige vervelende is, vind ik. De maffe verpakking. Het heeft namelijk een zelfde soort opbrengkussentje als sommige lipgloss en ik vind dat helemaal niet bij je oog passen.
Wat ik altijd doe is met het kwastje iets op mijn vinger smeren en dan met mijn vinger het goed verdelen over mijn ooglid. Daarmee is het gelijkmatig en in alle hoekjes goed ingesmeerd.

Ook een nadeel, door de maffe verpakking kun je nooit gebruik maken van alles wat er in zit. Vroeg of laat hoopt zich een hoop van het product zich aan de zijkanten, of in de bocht op en daar kun je never en nooit met dat kwastje bij. Als het bij mij zover is zaag ik 'm gewoon open en doe het restant in een potje. Maar erg goed over nagedacht is er niet over de verpakking. In ieder geval, niet meer dan over de looks.

Al met al, voor de werking een dikke verdiende 10. Voor de verpakking helaas een 5. Ik vind het wel een aanrader, zeker voor mensen die moeite hebben om hun oogschaduw halverwege de dag bij te kunnen werken. Ik heb daar bijvoorbeeld zelden zin in :)

dinsdag 21 april 2009

HQhair ontvangen!

Toen ik vanavond uit bad gedropen kwam, na 4 uur lang dobberen. Ja echt, 4 uur xD Ik lag zo lekker te lezen en lekker warm enzo dat ik maar gewoon ben blijven liggen. Ik voel me helemaal ontspannen en relaxed nu.

Maar goed, ik kwam dus verrimpeld uit bad en ging naar beneden voor het avondmaal. Mijn broertje, nieuwsgierig als hij is, zei meteen dat er pakketjes voor me binnen gekomen waren. Twee pakketjes, van dezelfde afzender maar bezorgd door een andere maatschappij. Erg logisch...

Één van de pakketjes had een natte vlek en toen ik 'm open maakte zag ik door de bubbelverpakking dat er een deuk in de fles met Leave-In Conditioner zat. Beetje teleurgesteld pakte ik het andere pakketje met mijn shampoo uit. Daar was gelukkig niks mis mee.

Na het eten heb ik de bubbelverpakking van de flessen gehaald en wat bleek. De deuk van de conditioner hoort gewoon bij het design van de verpakking. Opluchting!
Hij heeft wel een beetje gelekt maar ag, hij was ook in de aanbieding.



De bestelling kwam ook krek op tijd (voor de niet brabanders: krek=precies). Ik heb namelijk na het badderen precies het allerlaatste restje van mijn vorige fles opgemaakt. Yay voor de timing!

Aanvulling: Aaaargh krijg ik een mailtje: 20% korting op Matrix artikelen. Dat kan ik niet hebben he, heb ik net besteld komen ze met korting aan stelletje *** en *** enzo.

Klein berichtje

Het is niet dat ik te weinig tijd heb maar meer dat ik nu even geen zin heb om een stukje te schrijven.
Mijn werk belde daarstraks op met direct een agressieve vraag 'waarom was jij daar niet' terwijl ze mij toch echt bij iemand anders ingepland hadden vanochtend. Daar ben ik een beetje chagrijnig van geworden want ik heb er een gigantische hekel aan als ik de schuld toegeschoven krijg terwijl zij zelf de fout gemaakt hebben. Nu moet ik morgen bij de mensen mijn excuses gaan aanbieden omdat ze op mijn werk geen fatsoenlijke planning kunnen maken...

Wat er deze week nog gaat komen:

* Mijn review over de UDPP
* Stukje over de Dove Minimaliser deodorant
* Vrijdag of zaterdag foto's van de oplevering van het appartement :D oftewel de keuken en badkamer want die zijn al af dan.

Volgende week ga ik naar Ikea, dus daar wat over. Ik ga ook met een vriendin naar Amsterdam voor MAC foundation. En hopelijk heb ik die tijd mijn bestelling van HQhair binnen en wie weet ook al van The Secret Garden.

Genoeg te verwachten dus, maar vanavond meer!

Liefs!

maandag 20 april 2009

De antwoorden!

Nu mijn antwoorden op jullie vragen maar ten eerste wil ik iedereen bedanken die een vraag gesteld heeft. Ik vind het namelijk stiekem best leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in mij :D

Beautyqueen:
Je hebt een vriend: Hoelang zijn jullie al samen?
We zijn bij elkaar sinds 11 september 2005, dus nu 3,5 jaar.

Hoe kwam je op het idee om een eigen blog te starten?
Ik wilde al best lang een eigen blog en ik ben al een paar keer gestart maar telkens had ik na een paar dagen al geen inspiratie meer. Tot een vriendin mij begon te bestoken met foto's van haar make-up aankopen en ik tegen haar zei 'goh je zou een eigen blog moeten beginnen'. Zij antwoordde daarop dat haar dat helemaal niet leuk leek enzo. En toen bedacht ik me, het lijkt mij wél leuk. Vooral ook omdat ik graag zelf reviews zoek van producten voordat ik ze ga kopen, dus andere mensen zullen dat ook wel doen.
Het onderwerp beauty komt vooral door andere bloggers. Het is een onderwerp dat denk ik iedere vrouw wel enigzins aanspreekt en makkelijk over valt te schrijven als je maar bij je zelf blijft.
Enigzins ben ik dus een 'na-aper' van blogs als MissLipgloss en Beautygloss. Maar ook weer niet omdat ik eigenlijk niet zo geïnteresseerd ben in berichten plaatsen over nieuwe lijnen van make-up en zo. Ik typ liever over mijn eigen ervaringen en bestellingen :D

Amanda:
Favoriet gerecht:
Poeh een moeilijke. Ik denk dat dit spinaziepureepotje is. Dat is een gerecht met verse spinazie, aardappelpurree, rundvleesreepjes en oude kaas. Heel simpel om te maken en echt jammie heerlijk. Recept staat hier :D

Hoelang woon je samen?
We wonen samen sinds de zomer van 2006. We zijn vrij vlot gaan samenwonen doordat mijn huisgenootje uit het huis trok om zelf samen te gaan wonen. Van de stichting waar ik het huis van huurde moest er een tweede bewoner in. Ik heb mijn vriend toen voorgesteld om bij mij in te komen wonen maar hij moest daar nog over na denken. Ik heb in de tussentijd gezocht naar een nieuwe huisgenoot maar ik vond het idee om met een vreemde in een rijtjeshuis zonder sloten op de slaapkamers te wonen niet zo super. Gelukkig wilde mijn vriend het ook wel proberen. Hij kon immers altijd weer terug naar zijn ouders en we zaten toch niet vast aan dat huis.

Wil je gaan trouwen?
Dit weet ik eigenlijk nog niet. Van de ene kant hecht ik weinig waarde aan het huwelijk. Ik zou sowieso geen jurk willen, geen feest, geen receptie en alleen getuigen. We hebben het er wel vorig jaar over gehad i.v.m. de aankoop van ons appartement. Omdat mijn vriend trouwen een eng volwassen idee vond hebben we gekozen voor een samenlevingscontract. Iets wat veeeel duurder is dan trouwen op de manier zoals ik het in mijn hoofd heb.
Dus nu wil ik trouwen als er kinderen op komst zijn. Puur omdat dit beter is voor het geval dat ik te overlijden kom want dan zou mijn vriend aan moeten tonen dat hij de vader is enzo. Eigenlijk zou ik dus alleen trouwen voor het gemak haha en niet om het huwelijk idee. Dat heeft voor mij weinig waarde, zeker nu zowat half Nederland om een wissewasje gaat scheiden.

Wat is het eerste dat je doet als je uit bed rolt?
Het allereerste is naar de toilet gaan. Mijn blaas knapt altijd zowat uit elkaar als ik wakker word. Zelfs als ik nog niet op hoef te staan maar gewoon een keertje wakker word. Heel irritant eigenlijk...

Dhini:
Heb je een broer(tje) of zus?
Ik heb twee broers. Eentje is ouder dan ik en is nu *denk denk* 26. Mijn andere broer is twee jaar jonger dan en is nu dus 22. Geen zussen. Soms ben ik daar blij mee want zussen zijn wel moeilijker, soms vind ik dat jammer want het kan ook heel gezellig zijn met zussen. En ik moet altijd alle cadeau's regelen in de familie omdat ik de zus ben....

Zuleika:
Ik wil eigenlijk ook wel meer weten over je vriend.
Mijn vriend komt uit Rijswijk ZH en heet Stefan. Ik heb hem ontmoet via.... internet haha. We hadden een gezamelijke vriendin die gebeld werd door een dude uit Mauritius en we waren allebei in gesprek met haar om uit te zoeken uit welk land ze gebeld werd. Zij voegde ons toen toe aan één gesprek want dat was makkelijker voor haar en zo hebben we elkaar toegevoegd aan MSN en gingen we hele dagen lang (letterlijk!) met elkaar chatten. Elkaar uiteindelijk ontmoet op een concert en nog afgesproken op een festival. Dat laatste ging mis want ik was mijn stem kwijt en wilde hem roepen maarja dat ging niet. Ik moest ook eerder weg van dat festival omdat mijn vrienden dachten dat ik dood ging aan mijn keelontsteking.

Als werk maakt hij websites. Hij heeft o.a. gratisbanners en bannersketch gemaakt. Ook is hij bezig aan een spelletje dat Digigup heet (digitaal visjes voeren en verzorgen) en heeft hij onlangs MetalSampler gelanceerd. Daar kunnen beginnende bands hun muziek uploaden en zo aan een groter publiek tonen.


(De enige beetje leuke foto van ons samen vind ik)

Ehmm hij is best lang vind ik, 1m92 en hij heeft lang blond haar. Langer haar dan ik zelfs! En ik mag zijn haar niet knippen omdat hij bang is dat ik het verkeerde knip. Zijn haar is zijn pride & joy...

Nina:
Wat zijn je goede en slechte eigenschappen? (vind ik niet erg om te beantwoorden hoor ;) )
Mijn slechte eigenschappen zijn dat ik soms nogal bot over kan komen. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar mensen en dingen en ik wil overal van op de hoogte zijn.
Ik kan erg koppig zijn en eigenwijs. Als ik in mijn hoofd heb zitten dat iets op een bepaalde manier moet of dat ik gelijk heb. Nou dan berg je maar :D
Mijn goeie eigenschappen zijn dat ik leergierig ben. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal van mensen, ik ben maatschappelijk betrokken en heb snel plezier in mijn werk. Ik doe ook graag mijn werk goed (soms té goed).

Renesmurf:
Ik vraag me ernstig af wat jij nou van smurfen vindt?
Oké ik lach krom toen ik deze vraag las. Maar ik vond het liedje altijd gruwelijk irritant en eigenlijk de rest van de smurfen ook. Ik vond het wel leuk toen er kindersmurfen kwamen. Verder heb ik er nooit echt iets mee gehad eigenlijk...

Serena:
Filmpjes en foto's van het nieuwe huis:
Jaaa deze komen. A.s. Vrijdag is de oplevering en dan komen er sowieso foto's van de keuken en de badkamer. Filmpje komt er uiteindelijk vast ook wel. Mijn vriend vindt dat wel leuk om te maken :D

Heb je een huisdier?
We hebben drie ontzettend maffe goudvissen. Deze komen naar je toe gezwommen als je de kamer binnenloopt en ze zijn af en toe helemaal hyper en dan racen ze door de kom heen. Binnenkort (na de verhuizing) krijgen ze ook een groter huis. Mijn vriend is namelijk al 2 jaar aan het zeuren om een aquarium en ik heb eindelijk toegegeven...



Mijn vriend wil eigenlijk nog wel meer dieren. Hij wil een heel aquarium met tropische vissen. Hij wil vogeltjes maar hij heeft astma dus dat zal niet snel gebeuren. Ook vindt hij katten er leuk en honden. En ik wil zou graag kleine schildpadjes willen. Maar daar hebben we allemaal geen plek voor en ik ben echt heel slecht in het verzorgen van dieren... Ik vergeet ze namelijk eten te geef *schaam*.

Maaike:
Wat is het duurste beautyproduct dat je hebt?
Poeh dat is een hele moeilijke vraag eigenlijk. Ik heb niet zoveel belachelijk dure dingen want ik ben maar een arme student die maar 50 euro per maand uit mag geven aan beautyzooi :D
Maar ik denk dat het duurste mijn 20delige kwastenset is die ik via ebay gekocht heb. Deze was €17,=. Op de 2e plaats komt de Urban Decay die ik laatst gekocht heb via Marktplaats.

Het goedkoopste is denk ik de shampoo van Marc Daniels die ik voor een euro bij Kruidvat gekocht heb.

Anoniem:
Hoevaak per week was jij je haar?
Ik was mijn haar om de dag. Als ik het vaker was dan wordt het te snel vet en als ik langer wacht dan heb ik een vette plak kop :D

Hoe oud ben je nu en hoe oud is je vriend?
Ik ben zelf 24 jaar. Ik ben jarig op 27 december. Mijn vriend is 23 jaar, hij wordt 24 half september. Hij is dus gemaakt toen ik werd geboren ongeveer ;)

Fraukelicious:
Welke kledingstijl heb je?
Ik heb een maatje meer dus ik draag altijd heel basic kleding. Vooral omdat zodra er een printje op staat of een friemeltje aan zit het meteen heel erg aankleed. En vaak zijn het van die oma printjes. Getsie dus.
Ik ben dus heel basic, spijkerbroek, zwarte stretchbroek of een lange rok met daarop een truitje met een V-hals. Ik draag wel kleurtjes als rood en geel :D
En ik koop eigenlijk al mijn kleren bij M&S omdat ze daar dezelfde kleren in maat 36 en maat 56 hebben zonder dat ze ze tent-achtig maken.

Waar laat je je haar knippen?
Ik ga altijd naar dezelfde kapper namelijk Designkappers in Oss. Gezellige meiden van mijn eigen leeftijd. Ik krijg er altijd een kopje koffie of water. Kom je donderdag of vrijdag avond dan kun je ook een glaasje wijn of rosé krijgen. Ze geven heeeerlijke hoofdmassages bij het wassen van je haar en je spaart punten voor korting op de behandeling of producten. Ohja en ze zijn niet heel belachelijk duur: €19,95 voor knippen :D

Hoe reinig je je gezicht?
's Ochtends plens ik alleen wat water in mijn gezicht om wakker te worden.
's Avonds haal ik mijn oog make-up er af met Kruidvat Oog en lip make-up remover. Daarna masseer ik mijn gezicht in met gezichtsreinigersmelk van Iseree. Dat haal ik er af met een wattenschijfje. Daarna ga ik met de rozenwaterlotion van Kruidvat over mijn gezicht met een wattenschijfje en dan ben ik weer helemaal fris en schoon (in mijn gezicht dan...).

Welk merk is je favo mascara?
Ik heb nog nooit iemand anders er positief over gehoord maar ik hou echt van de nivea mascara's. De borsteltjes zijn perfect voor mij (ik hou niet van die gigantische) en hij blijft goed zitten. Ik heb wel alleen waterproof mascara omdat ik heel snel traanogen krijg van de wind, van zonlicht en van de hooikoorts.

Heb je highlights/lowlights in je haar?
Er moeten er ergens nog wel wat zitten van een paar jaar geleden maar niks recents. Ik blondeer mijn haar altijd en doe er daarna Henna overheen. Ik weet dat iedereen zegt dat dat niet kan en niet mag en bladiebla maar ik heb er nog nooit problemen mee gehad en heb nu een vrij natuurlijke rode haarkleur waar ik erg tevreden over ben :D

Zo dat waren mijn antwoorden. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te lezen als ik vond om het te beantwoorden :D

zondag 19 april 2009

The Secret Garden bestelling. Aflevering 3.

Jaaa ik had weer geld en ook al heb ik toch wel een paar dagen zitten twijfelen. Uiteindelijk toch maar een bestelling geplaatst bij The Secret Garden.

Wat ik heb besteld:

* Ginger & Pear soap.

Deze stond al best lang op mijn wishlist. Ik vind 'm er mooi uitzien en de geur lijkt me erg lekker.

* Marigold! Geitenmelk met Calendula. Ik heb gehoord dat melk goed voor de gevoelige huid is en bij deze zeep schrijft Serena ook dat deze heel zacht en mild is voor de huid. Perfect voor mij dus :D

* Sweetie Pie BodyScrub.

De geur is Sweetie Pie ongelovelijk lekker. En ik heb helemaal geen scrub meer in huis! Paniek!

* Sweetie Pie Solid Lotion Bar. Deze stond een tijd niet meer in de shop, toen opeens weer wel dus ik snel mijn bestelling geplaatst en nu is hij er niet meer... Ik hoop dat hij er nog voor me is want mijn testertje is zo goed als op en ik ben van de geur gaan houden...

* Lip Butter Balms in Citrus Love.

Ik hou van citrus geuren dusss waarom niet deze bij de bestelling doen? Hij kost maar €2,95 dus ag :D

In totaal, inclusief verzendkosten was ik €23,70 kwijt. Valt me alles mee voor deze hele bestelling en ik kijk er nu al naar uit!

Jullie kunnen trouwens nog steeds vragen stellen als jullie willen :D Morgen komen de antwoorden! Om je vraag te stellen kllllllllik hier.

zaterdag 18 april 2009

Ask me anything

Ik heb dit onderdeel al bij vele mede bloggers gezien en tot voor kort dacht ik dat er vast niet veel mensen iets over mij zouden willen weten.

Maar wellicht heb ik het helemaal verkeerd. Zoveel over mijzelf heb ik immers nog niet losgelaten in mijn blogjes. Dus tijd om wat persoonlijker te worden en daarom voor jullie deze uitzonderlijke en eenmalige kans. ;)

Je mag alles vragen :)



(ik vond dat plaatje errug grappig, er schijnt een t-shirt van te zijn)

vrijdag 17 april 2009

Cien - Sensitive Hydaterende Gezichtsmasker

Ik heb gisteren verteld over mijn aankopen bij de Lidl en ik kan na één keer testen van dit product al zeggen dat deze de prullenbak in verdwijnt.

Ik had gehoopt dat dit een fijn masker zou zijn. Het is voor gevoelige huid, ph huidneutraal, 60% aloë vera en de huidverdraagzaamheid is volgens de verpakking dermatologisch getest.



Toch begon het net zoals het Hema masker na een minuut al licht te branden. Omdat ik het na mijn vorige ervaring nu sneller niet vertrouw heb ik het product eraf gehaalt toen het niet na een halve minuut later minder werd. En ja hoor, wederom een KNAL rood gezicht, alsof ik een masker op had want alleen mijn ogen, mond en hals waren nog normaal.

Nadat ik het er af gehaald heb met lauw water, na gespoeld had met koud water dacht ik dat het wel snel weg zou trekken. Helaas, het bleef nog een uur doorbranden en ik kon er niks aan doen. Gezichtscreme gesmeerd, gedept met een koud washandje, gedept met verkoelende rozenwater. Het hielp allemaal maar eventjes. :(

Gelukkig hoefde ik deze keer nergens heen en kon ik gewoon rustig wachten tot de pijn en het rode weg zou trekken. De pijn ging na ongeveer een uur weg. Het grootste gedeelte van het rode trok na anderhalf uur weg. Alleen mijn wangen zijn knalrood gebleven, zelfs toen ik naar bed ging (zo'n 4 uur later!). Ik was even bang dat ik iets kapot gemaakt had op mijn wangen en dat het weken zou duren tot het normaal zou worden maar vanochtend toen we wakker werden vertelde mijn vriend al dat mijn wangen weer de normale rode kleur hadden. Thank god!

Er zal in dit maskertje wel weer iets zitten waar ik niet tegen kan. Ik ben nu in ieder geval tot de conclusie gekomen dat ik geen maskertjes meer ga kopen van dit soort maatschappijen. Ik denk dat ik beter af ben bij de eigen gemaakt en natuurlijke maskers voor het gezicht.

donderdag 16 april 2009

Vloeren kiezen

Zoals jullie vast ondertussen allemaal weten ga ik binnenkort verhuizen.

24 april (volgende week vrijdag!) is de oplevering al en meteen de maandag daarna wordt onze vloer gelegd.

Omdat ik eindelijk foto's heb gemaakt van de voorbeelden voor op de vloer, iedereen blijft er maar naar vragen. En toen dacht ik, ik ga er een blogje over schrijven. Hebben we iedereen in één klap geïnformeerd. :D

We hebben gekozen voor een grindvloer en dit om verschillende redenen. Zo hebben we alleen maar vloerverwarming en daardoor vallen een hoop opties af als vloerbedekking en parket. Deze vormen isoleren te goed en zouden ons appartement niet goed genoeg isoleren.

Dus de opties die we wel hadden waren tegels en grindvloer.

Tegels vind ik wel mooi, maar ook erg kaal en hol klinken in een huis. Grind daarentegen klinkt wat zachter en je kunt er makkelijk kleur combinaties in maken. Qua geld maakt het weinig verschil, het is allebei ontzettend duur eigenlijk.

Maar oh wat is het moeilijk om een kleur te kiezen. Helemaal als je nog niet in je appartement kan, nog geen meubels hebt en eigenlijk ook geen idee meer hebt welke kleuren je precies gekozen hebt voor je keuken...

Dus ik naar de keukenboer om daar wat stalen met kleuren op te halen zodat ik die mee kan nemen naar de vloerboer. En zelfs dan is het moeilijk. Het is moeilijk om je voor te stellen hoe iets er uit komt te zien over de gehele vloer van je appartement.



We hebben twee voorbeelden laten maken. Eentje met een witte spikkel (1) er in, dat leek ons de boel mooi opbreken en eentje zonder de witte spikkel (2). Onze eerste voorkeur ging uit naar de tegel met een witte spikkel tot dat mijn schoonbroertje opeens de opmerking maakte dat het wel veel witte spikkels zouden worden als je bedenkt dat de hele vloer gespikkeld zou worden. Aargh nog meer twijfel!



We hebben toen de tegels tegen de muur gezet bij de computers en het er gewoon een tijdje niet over gehad. En toen opeens zag ik het, er zit een sparkle in het grijze steentje. En toen wist ik het, die moest het worden. En zo hebben we uiteindelijk toch nog kunnen kiezen.

Welke vinden jullie het mooiste?

Lidl aankopen

Zoals ik al verteld had dat ik ging doen, ben ik naar de Lidl geweest.
Omdat ik opeens veel meer geld heb dan ik had verwacht kon ik nog wat meer spulletjes kopen (bedankt opa en broer!).

Ik heb gekocht:



Cien BodyButter Aloë Vera. Ik begin echt een Aloë Vera verslaving te ontwikkelen. Maar op de een of andere manier werken die producten erg goed voor mijn huid. Nu dus wachten tot Serena er iets mee gaat maken (hint hint hint).
Ik vind dit potje trouwens erg leuk. Het doet me denken aan de potten die mijn oma gebruikte om appelmoes in te stoppen haha. Deze verpakking ga ik zeker bewaren als de bodybutter eenmaal op is.
Deze kostte: €4,99

Iseree gezichtsreinigingsmelk. Deze wil ik gaan gebruiken voor de rozenwater lotion van het Kruidvat. Ik wil dat product toch opmaken en ik denk dat een reinigingsmelk vooraf wel goed kan werken.
Deze kostte: €1,39

Cien Moisturising Face Mask. Uit nieuwsgierigheid heb ik deze ook maar gekocht. Jullie weten ondertussen hoe lekker ik kan genieten van gezichtsmaskers. Dus ik dacht, waarom niet.
Deze kostte: €2,49

Ook heb ik meteen wattenschijfjes gehaald want de mijne zijn weer bijna op. Die dingen gaan altijd zo hard he. Daarom wel prettig in de verpakking van de Lidl zitten maarliefst 120 schijfjes. Dat zijn er 40 meer dan in mijn vorige verpakking van Kruidvat. De wattenschijfjes van Lidl kosten maar €0,67. Geen geld!

Binnenkort dus de reviews over deze producten. Ik denk dat ik nog een weekje kan doen met mijn bodylotion van Kneipp. Ik had de tube opengeknipt en met een pannenlikker de inhoud in een potje gedaan. Komt misschien wat gierig of zuinig over maar het geld groeit me nou eenmaal niet op de rug en ik kon er nog wel 25 ml uithalen. Dat vond ik toch wel de moeite waard!

Hebben jullie ervaring met dit merk? En wat vonden jullie ervan?

woensdag 15 april 2009

Prachtig weer!

Vannacht was een lange lange nacht voor mij. Hoe graag ik ook wilde, ik kon maar niet in slaap komen. Ik bleef maar woelen, draaien, denken, piekeren etcetera etcetera. Uiteindelijk ben ik maar gaan lezen want ik werd helemaal gek van mezelf.

Tot half 7 's ochtends. Toen werd mijn vriend wakker en vroeg waarom ik zo vroeg al wakker was. Ik glimlachtte naar hem, en toen begon het te bij hem te dagen dat ik helemaal nog niet geslapen had. Boek weg zei hij, en slapen. Zo streng, dat ik het maar gedaan heb.

Uiteindelijk werd ik om half 11 weer wakker omdat het zonnetje in mijn gezicht scheen en ik het veel te warm had.

Heel fijn brak ben ik uit bed gestrompeld, heb koffie gezet en lam achter mijn laptop gezeten. Man man wat voelde ik me vervelend.

Omdat ik nergens zin in had en zat te mokken bedacht mijn vriend dat we naar buiten moesten. Zo'n heerlijk weer en het kon wel de laatste dag met lekker weer zijn deze week. Eigenlijk had ik niet zo'n zin want ik was uiteraard, erg moe.

Toch maar naar buiten gegaan en naar de bossen gefietst (nadat ik vriend had ingesmeerd met factor 25). Daar hebben we een rondwandeling gedaan van 2 uur. Geen idee waar ik de energie vandaan gehaald heb maar het deed me erg goed.



Heel veel vogels gezien, zelfs een specht die in de boom aan het ratelen was! We hebben de Schotse Hooglanders gezien die in onze bossen rondgrazen en twee kleintjes, verborgen achter oud hout. Oftewel een toffe middag!

Daarna hebben we nog een ijsje gegeten. Vriend een sundae en ik een raketje. Hmmmm

Hoe hebben jullie deze ontzettend lekkere zomerse (ja dat was het!) dag doorgebracht?

Ginkels Aloë Vera face scrub

Een paar mensen waren erg benieuwd naar dit product, en ik zelf eigenlijk ook!

En ik ben weereens onder de indruk!
Deze face scrub heeft hele klein, doch goeie, scrub deeltjes erin zitten. De scrubdeeltjes zijn overvloedig aanwezig en het spul zelf is makkelijk te verdelen over je gezicht.
Hij ruikt lekker fris naar Aloë Vera. Een geur die ik steeds meer op prijs ga stellen :D



Wat zeggen ze zelf:
Ginkel's Aloë vera face scrub is een extra fijne scrubcreme voor de droge en gevoelige huid. Dode huidcellen en oneffenheden in de huid worden op milde wijze verwijderd. De huid wordt tevens geactiveerd waardoor de extra werkzame natuurextracten beter door de huid worden opgenomen en de heilzame eigenschappen optimaal tot hun recht komen.

Ik scrub mijn wangen nooit, omdat deze gevoelig zijn. Bij mijn neus, kin en de lijn van mijn lippen zet ik wat meer druk omdat ik daar veel meeëters heb.
Daarna moet je het ongeveer 5 minuten laten zitten. Ik was bang dat het ging branden, trekken of pikken maar geen van dit alles.

De eerste paar keer had ik alleen een zacht velletje maar nu ik het ongeveer 5 keer gebruikt heb, merk ik dat vrijwel geen meeëters meer heb. Eerst alleen bij mijn lippen niet meer maar ook mijn neus is nu vrij van die vervelende zwarte puntjes!

Ik gebruik het één keer in de twee dagen onder de douche. Ik maak mijn gezicht eerst nat met lauw water, even scrubben en daarna ga ik de rest van me lichaam wassen en benen scheren. Als ik daarmee klaar ben haal ik de scrub weer van mijn gezicht.

Ik vind dit echt een aanrader, ook voor mensen met een gevoelige gezichtshuid. Ik heb zelf erg gevoelige wangen en die hadden nergens last van.

Het is een prijzige gezichtsscrub €10,95 maar voor mij zeker het geld waard. Het gaat denk ik ook nog wel even mee omdat je niet veel nodig hebt.

Deze gezichtsscrub is te koop in de webwinkel van Ginkel maar ook bij verschillende kruidenierwinkels. Ik heb deze gezichtsscrub gekocht bij "Kruiderij Rozemarijn' in Oss.

dinsdag 14 april 2009

HQhair bestelling

Ik had jullie al laten weten dat mijn shampoo bijna op was en ik toe was aan nieuwe.


Eigenlijk had ik niet verwacht op tijd te kunnen bestellen want ik had geen geld meer op mijn 'fun-rekening' staan en van mijn andere geld mag ik van mezelf geen cosmetica en beauty kopen. Dus ik was bang dat ik weer Andrelon shampoo moest gaan gebruiken...


Tot ik gisterenavond op mijn rekening keek en ik zag dat mijn moeder geld overgemaakt had. Het blijkt dat ik nog geld van opa zou krijgen voor nieuwjaar. En wel €50,=!


Ik helemaal blij en meteen naar HQhair gegaan om mijn bestelling te doen. Deze stond al helemaal klaar omdat het winkelwagentje opgeslagen wordt daar. Super!


De bestelling is uiteindelijk geworden (je dacht toch niet dat ik maar 1 ding zou bestellen he)





- Matrix Biolage Fortetherapie Strengthening Shampoo
&
- Joico - Color Lock Foaming Leave-In Conditioner

Als code heb ik HQ hamper ingegeven. Daarmee maak ik kans op 500 pond aan goodies bij HQhair of 250 pond voucher of een HQ hamper ter waarde van 250 pond. Dusss duimen!!

maandag 13 april 2009

Bodylotion

Mijn bodylotion van Kneipp is echt bijna op. Met pijn in mijn hart zal ik dadelijk de tube weg moeten gooien. Daarom ben ik nu alvast gaan bedenken welke ik hierna wil gaan gebruiken.

Ik ben geen persoon om bij één product of één merk te blijven hangen. Ik vind het leuk om afwisselende producten te blijven proberen hoewel ik het deze keer ontzettend moeilijk vind om iets te kiezen. Daarbij komt dat ik eigenlijk nog maar €5,= op mijn fun rekening heb staan om iets van te kopen. Daar kan ik dus geen Kneipp van halen, en ook niet iets op internet bestellen.

Wachten tot het eind van de maand is ook geen optie, ik ga met die zomerse weer echt niet met schilverige gedehydraterende (is dat een woord??) benen rond lopen.

Gelukkig bood de nieuwsbrief van de Lidl vandaag DE oplossing. Ze hebben namelijk in de aanbieding: BodyBoter van Cien. Het merk ken ik eigenlijk niet maar het potje ziet er alleraardigst uit en het kost maar €4,99. Precies het bedrag dat ik nog te besteden heb. Yay!


Ze hebben de 'smaken': Oliva, Chocolate en Aloë Vera. Mijn voorkeur nu gaat uit naar Aloë Vera omdat me dat de afgelopen weken zeer goed bevalt.

De komende week zijn nog veel meer producten van Cien in de aanbieding. Ze hebben ook gewone bodylotion, gezichtscreme, lipgloss, handcreme, reinigingspads, peeling pads en dit gezichtsmasker voor gevoelige huid.


Oftewel snel naar de Lidl en teveel geld uit geven aan goedkope producten!

De poll

De poll is al een paar dagen afgelopen en het is me gewoon niet opgevallen! (slecht, ik weet 't)



Er hebben in totaal 64 mensen gestemd. Dankjullie wel daarvoor!

Mijn vraag aan jullie was: Hoeveel geven jij per maand uit aan beauty & make-up?

En de uitslag is:

0,= tot 10,=: 23%
10,= tot 25,=:39%
25,= tot 50,=: 17%
50,= tot 100,=: 10%
100,= tot 150,=: 4%
150,= tot 200,=: 0%
200,= tot 250,=: 1%
meer dan 250,=: 3%

Het grootste deel van de mensen heeft dus gestemd op tussen de 10 en 25 euro per maand. Wat ik een bedrag vind wat best binnen beperken blijft. Heel netjes!

Ik zelf heb gestemd op tussen 25 en 50 euro per maand. Ik krijg elke maand mijn zorgtoeslag op mijn 'fun' rekening en die maak ik over het algemeen wel op aan leuke spulletjes voor mezelf. Dat is voor mij ook de grens want ik ben nog een student en ik moet niet meer geld gaan uitgeven dan dat er binnenkomt natuurlijk.

De paar mensen die meer dan €250,= per maand uitgeven: wow. Dat is echt veel geld! Ik neem aan dat dit de mensen zijn die zelf een (groot) beautyblog hebben en dus een goed excuus om veel te kopen :D

Iedereen bedankt voor jullie stem! Is de uitslag een beetje zoals jullie verwacht hadden?

P.s. De nieuwe poll staat er op: Wat is je lievelingskleur?

zondag 12 april 2009

Kneip Dagcreme - Hydro Balans

Sinds anderhalve week gebruik ik eindelijk mijn nieuwe dagcreme van Kneipp. De eerste paar dagen waren vooral wennen want de substantie is heel anders dan mijn Hema dagcreme die ik hiervoor had.

De Kneipp dagcreme is verzorgend, verfrissend en kalmerend voor de huid zeggen ze zelf. Ook voorkomt het huidirritaties volgens de verpakking.
Dat laatste klopt denk ik ook wel, er zitten namelijk geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen in deze dagcreme. En er zitten ook geen mineraaloliën, paraffine of siliconenoliën in.

Dat klinkt dus allemaal erg goed.



Wat me als eerste opviel is dat het ontzettend snel in je huid trekt. Op het begin dacht ik dat ik te weinig opsmeerde maar ik moet gewoon sneller smeren omdat het anders al ingetrokken is voordat ik het goed kan verdelen over mijn gezicht.
De substantie is ook absoluut niet vettig, er komt geen laagje op mijn gezicht wat later onhandig kan worden met make-up.

Wat doet het wel. Het geeft een geweldig zachte huid. Een wow moment. Ik heb al meerdere complimenten gehad. Natuurlijk van mijn vriend die nu niet meer van mijn wangen af kan blijven maar ook van mijn opa nadat ik hem drie zoenen had gegeven. Ook een vriendin van mijn moeder gaf een positieve reactie na de drie zoenen.

De geur is precies hetzelfde als van mijn bodylotion. Ik vind het naar snijbloemen ruiken, een beetje naar bloemist zelfs. Zelf vind ik dat een prettige geur maar hij blijft niet om mijn gezicht hangen ofzo dus veel maakt het ook niet uit. Het is wel een frisse geur.

Conclusie: Een echte aanrader! Ook voor mensen die een gevoelige huid hebben is dit een goed product omdat er geen maffe toevoegingen bij zitten. De prijs is misschien wat hoger dan een smeersel van het kruidvat of de hema maar zeker dubbel en dwars het geld waard.

zaterdag 11 april 2009

Rozenwater

Sinds een paar weken gebruik ik rozenwater om mijn gezicht elke avond mee schoon te maken.

Om specifiek te zijn, ik gebruik de Reinigings lotion, rozenwater van de Kruidvat. Nadat ik deze gekocht had zag ik dat er nog wel wat toevoegingen aanzitten zoals alcohol en paraben. Maar omdat ik niet meteen een product wil afschrijven om de inhoud ben ik 'm gewoon gaan gebruiken.



Ik maak mijn gezicht alleen 's avonds schoon omdat ik het gevoel heb dat ik als ik mijn gezicht twee keer op een dag schoonmaak, deze stroef wordt en ik juist meer puistjes krijg.

Wat ik meteen heel lekker vond aan het rozenwater is de geur. De geur is een beetje nostalgisch voor mij omdat ik ooit van mijn ouders en heel schattig flesje rozenwater gekregen heb op vakantie in Frankrijk. Ik was toen een jaar of 8 en ze verkochten deze flesjes in een heel klein stoffig winkeltje. Geweldig vond ik dat en ik vond de geur ook heel lekker maar je moet er van houden.

Ook heel lekker, het is fris! Gisteren heb ik mijn vriend ook zijn gezicht schoon laten maken met rozenwater en hij vond het ook erg verfrissend. Dus zeker na zo'n lekker zonnige warme dag als deze is het verfrissend op je huid.

Qua schoonmaak is het geen bijzonder spul. Het haalt vuil van je huid maar reinigt niet diep. Ik heb meer puistjes maar ik denk dat die meer door het eten van chocolade komen dan door het gebruik van deze lotion. Hij is nog niet op, dus ik blijf 'm sowieso nog even door gebruiken maar ik wil ook binnenkort proberen om mijn eigen rozenwater te maken. Ik heb hier een recept voor gevonden en die zal ik met de tijd met jullie gaan delen :D


Hebben jullie ervaring met het gebruik van rozenwater?

vrijdag 10 april 2009

Mijn shampoo

Een stukje over mijn shampoo, die bijna op is :(

Ik gebruik sinds december 2008 de shampoo die mijn kapper me al 2 jaar aanraadt. 2 jaar lang heeft ze me elke keer weer een tester meegegeven en uitgelegd waarom ik juist deze shampoo moest gebruiken.



Ik heb door de jaren heen mijn haren vaak geblondeerd, geverfd, geblondeerd en weer geverfd. Oftewel mijn haar is moe. Omdat mijn haar moe is krijg ik snel gespleten haarpunten en daarbij veel klitten. Dat is niks voor iemand die jarenlang kort en makkelijk haar gewend is. Ik heb dan ook in de afgelopen 4 jaar regelmatig de neiging gehad de schaar er in te laten zetten en weer naar een korte coupe te gaan. Gelukkig hield mijn vriend me altijd tegen, hij houdt van lang haar en heeft de kapper me deze shampoo aangeraden.

De shampoo is: Matrix Biolage - Forthe Thérapie. (Versterkt zwak, vermoeid haar).

Wat ze er zelf over zeggen is het volgende:

Biolage Fortifying Shampoo is een mild reinigende shampoo met krachtige ceramide die het haar reinigt en herstelt en helpt het haar weer sterk, handelbaar en vitaal te maken.

Biolage Fortethérapie met gepatenteerde Cerafusion technologie versterkt zwak, vermoeid of chemisch belast haar met een intens herstel en nieuwe kracht. Formules met stimulerende citroengras en mango helpen de natuurlijke veerkracht van het haar te herstellen. Bij gebruik van de shampoo zal het haar tot 90% minder breken, vergeleken met onbehandeld haar, doordat het haar omhuld wordt met versterkende ceramide.

(Ceramide is een stof die ook gevonden wordt in de vet in de toplaag van je huid. Dit vet zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt).

Zelf vind ik de geur van de shampoo heerlijk. Het heeft de echt kappersgeur en een lichte fruitgeur.

In de loop van de tijd heb ik ook werkelijk gemerkt dat ik minder snel gespleten haarpunten kreeg. Eerst had ik ze al een paar dagen nadat ik bij de kapper geweest was, en nu (pas) na ruim 2 maanden.

Bij deze shampoo gebruik ik de leave-in conditioner van dezelfde lijn, maar die vind ik niet heel bijzonder goed werken. Dus die koop ik niet nog een keertje.

De shampoo is te koop bij de kapper, HQ-hair en bij de nederlandse webshop HB Hairshop. Hij kost voor 250 ml rond de €13,= en voor 500 ml rond de €18,=.

Welke shampoo gebruiken jullie?

donderdag 9 april 2009

Opgemaakt in Maart

We zijn alweer een poosje April in en ik heb nog steeds mijn lijstje 'opgemaakt in Maart' in mijn zij-menu staan.

Tijd om daar een klein stukje aan te wijden.

Ik heb opgemaakt:



* Dove - Daily Shower Scrub
Ik vind het toch wel jammer dat deze op is. Na verloop van tijd ging ik de scrub meer en meer waarderen en mijn huid werd echt lekker zacht van. Zeker in combinatie met mijn bodylotion van Kneipp.

* Greenland - Mango Body Scrub
Hier kan ik niet om rouwen dat hij op is. De geur van Mango bleef het hele gebruik onvindbaar. Ik vond 'm echt naar Perzik ruiken. Maar scrubben deed hij wel :)

* Kneipp - Bruistabletten cadeaubox.
Een cadeaubox die ik voor mezelf gekocht had. Het leek me wel lekker, een bruisend bad. Jammer genoeg bruisen deze tabletten niet zo sterk. Qua geur waren ze daarentegen wel erg lekker. In één doos zaten 5 tabletten met allemaal een verschillend geurtje.

* The Secret Garden - Orange & Grapefruit Bath Tablet
Ik had er hiervan twee gekocht. Het bruisen was geweldig. Zeker in vergelijking met de tabletten van Kneipp. De geur vond ik aan de zwakke kant maar Serena heeft dit kritiek puntje goed opgepakt en de geur aangepast. Nu is het werkelijk waar HEERLIJK!

Dat waren al mijn opgemaakte producten van Maart, nu op naar April.

Ik denk dat dat een langer lijstje gaat opleveren aangezien er een paar dingen bijna leeg waren zoals mijn Hema dagcreme, Kneipp bodylotion en mijn potjes met TSG maskertjes.


Houden jullie bij wat jullie opmaken in een maand?

woensdag 8 april 2009

Aankoopje

Omdat mijn afspraak bij de bank op een tijdstip eindigde dat ik nét de bus gemist had, moest ik een uur aan tijd doden in de stad. Wat een straf he :D

Eerst heb ik tasjes bekeken bij de lederwinkels. Wederom niks gevonden wat ik leuk & betaalbaar vond. Maar goed ook, ik heb er eigenlijk op dit moment geen geld voor. Hoewel ik wel binnenkort een irischeque binnenkrijg die ik gespaard heb bij KlikJeKadobon.

Na het tasjes bekijken ben ik naar het plaatselijke kruidenwinkeltje gegaan. Daar verkopen ze allerlei homeopathische medicijnen, kruiden en natuurlijk ook beauty producten. Ze zijn wat meer natuur gericht dan de bijvoorbeeld Kruidvat en de merken die zij verkopen kun je ook niet in de gewone drogisterij vinden.

Ik heb eerst allerlei bodyscrubs zitten kijken. Ze hadden een flinke verzameling zoutscrubs maar dat zag ik niet zo zitten om te kopen. Ik heb immers een recept gevonden op internet waarmee ik dat zelf kan maken binnenkort.

Omdat er niks heel bijzonders bij zat ben ik naar de gezichtverzorging gaan kijken. Na mijn vorige ervaring bij de Hema met de gezichtspeeling durf ik geen algemene gezichtsscrub/peeling meer te kopen. Bang dat daar hetzelfde conserveringsmiddel in zit als waar ik zo'n slechte reactie op had.

Ik heb uiteindelijk in dit kruidenwinkeltje gekozen voor een Aloë Vera face scrub van het merk Ginkels. Ik heb er nog nooit van gehoord. Niet van het merk en ook niet van een Aloë Vera face scrub.



Ik heb even de website zitten bekijken en hierop staat dat Ginkels natuur gebasseerde producten maakt. Of dit betekent dat er geen chemische toevoegingen bijzitten weet ik niet. Ze hebben ook een webshop met daarin verschillende zepen, welness en spa producten in veel verschillende geuren, gezichtsverzorging, haarverzorging en handverzorging.

De verleiding komt weer op bij het bekijken van deze webshop. Ik denk dat ik binnenkort een bodyscrub ga bestellen van dit merk en misschien nog wat anders om uit te proberen als deze facescrub een beetje bevalt.

dinsdag 7 april 2009

Detox Dirt Mask van The Secret Garden

Naast het Chocolade masker had Serena nog een masker voor mij om te testen. Namelijk het Dead Sea Mask. Ook hierover ging een artikel op haar blog aan vooraf. En doordat de lezers zo enthousiast waren en graag een Dode Zee Modder masker wilden is Serena voor ons aan de slag gegaan. (Lees hier haar informatieve stuk over de goeie werking van Dode Zee modder)



Ik kreeg de waarschuwing dat dit masker een beetje vissig kon ruiken. Nu ben ik daar zelf niet zo vies van. Ik hou van de zee en ik hou van vis eten, dus ik kan ook wel tegen een beetje visgeur.

Na het opsmeren vond ik het niet echt naar vis ruiken maar wel naar zeewier. Nu heb ik ooit in een beautycentrum een zeewier pakking (ofzoiets) gekregen, en dat rook precies zo, alleen dan wat sterker. Ik heb een erg gevoelige neus voor geuren maar ik vond deze niet erg aanwezig en dus ook niet storend.

Dit masker is iets groffer dan het chocolade masker en zo smeert het ook uit. Het wordt wederom heerlijk hard en naderhand had ik een duidelijk schoner gezichtje. Het lijkt me vooral een masker voor een vettige huid maar mijn droge wangen sloegen er ook niet van op hol.

P.s. Ik heb weer geprobeerd om te lachen! Hoewel ik me nu meer geniepig vind kijken dan echt vriendelijk... Toch meer oefenen xD

Nog een aanvulling. Het chocolade masker, omgedoopt tot "Choco Dip" staat in de webshop van TheSecretGarden!

Detox Dirt staat vanaf gisterenavond ook in de webshop! En hier heeft Serena nog een stukje geschreven met een uitleg over de verschillende ingrediënten van dit masker.

maandag 6 april 2009

UDPP

Na het lezen van meerdere recensies ben ik overstag gegaan en op zoek gegaan naar UDPP. Helaas is er nergens een verkooppunt bij mij in de buurt en heb ik niet genoeg tijd om half Nederland door te reizen. Lang leve Marktplaats dus :D

Op Marktplaats werd deze UDPP tweedehands aangeboden voor €15,= inclusief verzendkosten. De verkoopster, Joyca dus, die deze verkocht had 'm zelf één keer uitgeprobeerd maar helaas werkte hij voor haar niet. Nu hoop ik natuurlijk dat hij voor mij wel goed werkt!

Er zullen vast mensen zijn die nu zoiets hebben van 'Ioni, waar in godsnaam heb je het over'. UDPP is een afkorting voor Urban Decay Primer Potion. Een oogschaduw basis dus.



Voorheen gebruikte ik afwisselend de oogschaduw basis van de Hema en van Catrice. Beide deden hun werk wel een tijdje, maar niet de hele dag. De ene keer deed Hema het beter dan Catrice en de andere keer was het weer andersom. Omdat ze beiden toch wel aan het eind van hun latijn waren qua inhoud besloot ik voor de UDPP te gaan.

Ik heb het pakketje met inhoud zaterdag ontvangen en nog niet uitgeprobeerd. Ik zal jullie zeker laten weten hoe het bevalt over een tijdje. Ik ben heel benieuwd!

Wie heeft er ook UDPP? Of hadden jullie er nog nooit van gehoord?

Ter aanvulling: Rechts in het menu aan de zijkant kun je je aanmelden voor een e-mail notificatie. Je krijgt dan een berichtje als ik een update plaats. Voor de mensen die dat handig vinden :)

zondag 5 april 2009

Nivea: Lotus Peeling

Vandaag heb ik hard gewerkt voor mijn vrijwilligerswerk, zo hard dat ik weinig zin had om nog iets voor de site te gaan doen. Gelukkig heb ik na een uurtje badderen weer wat energie opgedaan en kan ik weer iets gaan typen.

Een tijd geleden, twee weken denk ik, heb ik bij de Albert Heijn Nivea Lotus Peeling meegenomen. Deze lag in de aanbiedingen bak omdat deze uit het assortiment ging. Ik denk dat ik 'm anders niet gekocht had. Het "peeling" gedeelte spreekt me nooit zo aan maar 35% korting kan ik maar moeilijk weer staan.

En ik moet zeggen, ik ben blij dat ik deze wel gekocht heb. De geur is namelijk heerlijk voor het lente weer. Heel fris en een oosters tintje. De geur is Lotusbloesemgeur. Ik heb deze geur nog nooit eerder geroken maar ik vind 'm heeeerlijk!



Wat zegt Nivea zelf:
"Beauty massagepeeling met waardevolle rijstolie.
Ontdek de heerlijk douchebelevenis en de exotische geur van lotusbloesem. Masseer de cremige gel met micro peelingdeeltjes en waardevolle rijstolie zachtjes over je huid. Spoel daarna goed af en geniet van het resultaat: een zijdezachte en mooie huid. Voel je als herboren na iedere douche."

Ik moet zeggen... Die peeling deeltjes zijn lekker. De zijn klein maar voelen stevig aan bij het inmasseren. Er zitten ook genoeg deeltjes in de creme dus je hebt niet veel nodig. Mijn huid voelt inderdaad heerlijk aan na het douchen, echt schoon en egaal.

De tube ziet er ook wel aardig uit eigenlijk. Verder gewoon een normale tube in het gebruik.

Ik vind dit wel een aanrader. Ruikt heerlijk (ik ga die geur in olie zoeken zodat ik 'm in mijn toekomstige oliediffuser kan stoppen) en voelt goed aan.

Een punt... Toch wel zeker 9 van de 10!

Heeft er iemand al ervaring met deze douche peeling?

vrijdag 3 april 2009

Choco Mask - TheSecretGarden

Laatst vroeg Serena van TheSecretGarden aan mij of ik haar nieuwste maskers wilde uitproberen. En of ik dat wilde :D Heel graag dus!

Dus ontving ik afgelopen dinsdag het pakketje met het Choco masker, Dead Sea masker en Fruity Glow in nieuwe samenstelling (omdat ik de geur niet zo aantrekkelijk vond de afgelopen keer).

Ze had ook een 'mislukte' bubblebar toegevoegd. Ik vond 'm helemaal niet mislukt hoor, heb er heerlijk van genoten in mijn bad dat heel leuk knal roze werd! En nee, het gaf niet af aan het bad Serena :D

Goed, ik ging het hebben over het Choco masker dat ik in bad uitgeprobeerd heb. Echt, de ultieme bad ervaring is niet compleet zonder maskertje.

Als jullie willen lezen waarom chocolade zo goed is voor je huid verwijs ik jullie door naar het blog van Serena. Ze heeft er namelijk laatst een artikel over geschreven. Klik hier voor het betreffende stuk.

Ik heb het masker zoals normaal aangemaakt met twee eetlepels yoghurt. Omdat yoghurt wat dikker is heb je meer nodig om een lekker papje te maken dan als je bijvoorbeeld water of rozenwater gebruikt. Ik vind yoghurt en chocolade sowieso een goede combi en dat bleek ook in dit geval goed te zijn.

Het papje wordt heerlijk smooth, egaal, smeuïig. Eigenlijk krijg je zin om het op te eten in plaats van op je gezicht te smeren.



Dit is weer een masker dat je lekker hard kunt laten worden op je gezicht. Op het begin had ik een beetje branderig gevoel op mijn wangen en voorhoofd maar dit trok gelukkig snel weg. Ik was even bang dat het een allergische reactie ging worden maar na een twee minuten ongeveer was het gevoel weg en kon ik echt genieten van het masker.

Naderhand een ontzettend zacht gezicht. Veel minder mee-eters op mijn neusje, daar was ik erg blij mee.

Ik heb het masker dus goed gekeurd. Er zijn nog meer mensen die hun mening uit gaan spreken over dit masker maar ik kan me niet voorstellen dat ze negatief zullen zijn :D

Dus nu is het met smart wachten tot dit masker in de webshop staat :D

P.s. Zien jullie dat ik lach op de foto!? Heel erg mijn best voor gedaan hihi

donderdag 2 april 2009

Nog een tag

In korte tijd weer een tag. Het lijkt wel een virus door blogger-land :D Ik ben voor deze tag door wel drie personen getagged! Namelijk door Sharona van Beautygoods, Suzan van SuzieBlue en Elien van Beautystatement.

Maar daarom niet minder leuk. De opdracht vandaag is om 5 producten te noemen waar ik U tegen zeg.

Dit vond ik toch werkelijk een beetje moeilijk. Zoveel producten zijn er (nog) niet waar ik U tegen zeg maar ik ga toch mijn best doen voor een mooie verzameling :D



1. Kneipp Bodylotion Hydra Balans. Ik hou van deze bodylotion. Als ik niet met mijn vriend was dan was ik een relatie aangegaan met deze bodylotion. Heerlijk zachte huid, heerlijk frisse geur en, het mooiste en dat merkte ik laatst, mijn striae is er vele malen minder van geworden! Mijn vriend noemt mijn striae 'vlammen'..... Maar goed, ze zijn er nog wel maar minder aanwezig. Ze hebben nu bijna dezelfde huidskleur als de rest van mijn buik. Wat wil je nog meer van een bodylotion?

2. Matrix Fortifying Shampoo. Deze heb ik eerst regelmatig als tester meegekregen van de kapper. Op een gegeven moment was ik mijn gespleten haarpunten en gigantische klitten in mijn haar zat en heb ik een grote fles van 500 ml gekocht. Sindsdien is mijn haar gezond, glad, niet meer zo gespleten en ik heb veel minder gigantische warboelen in mijn haar. Daarom zeg ik U tegen deze shampoo :)

3. MaxFactor Duo Oogschaduw palletje. Ik heb deze in de kleur die op het plaatje staat en in het groen. Ik vind het een heerlijke oogschaduw. Ik vind deze chique staan en hij heeft precies genoeg pigment. Niet teveel, dat vind ik niet altijd mooi voor overdag, maar zeker ook niet te weinig.

4. EverydayMinerals Mint Color Corrector. Ik weet niet wat ik zonder dit spul zou moeten. Nou ja, dat weet ik wel, namelijk rond lopen met knalrode wangen. Het blijft goed zitten, makkelijk op te brengen en in de nieuwe verpakking ook makkelijk mee te nemen.

5. Nivea Ideal Revolution Mascara. Ik heb veel negatieve reviews gelezen over deze mascara maar ik vind 'm heerlijk. Hij heeft korte 'haren' waardoor je, vind ik, makkelijk je wimper van begin tot eind te pakken hebt. Zonder je neus te raken, in je oog te steken of je jukbeen onder te smeren. Ook scheidt hij bij mij de wimpers goed van elkaar, dus geen spinnenpootjes.

Dit waren mijn 5 producten waar ik U tegen zeg. Zit er iets tussen wat jullie ook fijne producten vinden, of waar je nieuwsgierig naar bent?

Ik tag....... Nicky van SpiegeltjeSpiegeltje (ook al heeft ze het druk) en.... Marlinda van BeautyReviews. Ik hoop dat jullie allebei niet al getagged zijn voor deze :D

Sanex Vitality Shower

Het is tijd voor weer een review, dat heb ik al te lang niet meer gedaan!

Deze keer gaat het over Sanex Vitality Shower. Een mooie naam voor een dagelijkse douche scrub.

Eerst eens kijken wat ze zelf zeggen:
"Voor een huid die zacht, stralend en als nieuw aanvoelt.

Om er stralend en natuurlijk mooi uit te zien, heeft je huid regelmatig een peeling nodig. De Zachte Scrub met Micro-Exfoliant en Jojoba-Parels verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen. Deze creme douche werkt met je huid om haar natuurlijk vernieuwingsproces te helpen en is zacht genoeg voor dagelijks gebruik."

Ze zeggen aardig wat... Maar echt nakomen doen ze het vind ik niet.



De korrels zijn erg klein, weinig aanwezig en scrubben doet het niet echt. De geur is ook niet heel aantrekkelijk, het is de normale sanex geur oftewel zeep. Wel jammer want na de Dove Dagelijkse Douche Scrub vond ik het eigenlijk wel prettig om me zo eens in de twee dagen licht te scrubben. Het deed wonderen voor mijn huid maar dat doet deze niet.

Toen ik onder de douche uit kwam had ik ook een beetje branderige huid. Er zit dus waarschijnlijk iets in het product waar mijn huid niet zo blij van wordt. Gelukkig trok dit branderige gevoel, en de rode huid, weg na het insmeren met bodylotion.

De verpakking is het enige wat ik eigenlijk wel fijn vind aan dit product. Het is combinatie tussen een fles en tube. Het is sterker dan een tube maar je plaatst hem wel zo (op zijn kop dus). Hij is wel flexibel genoeg om er wat uit te knijpen.

Mijn eindconclusie:
5/10
Ik ga deze douche scrub wel opmaken, maar niet nog eens kopen. Ook al was hij niet duur.

woensdag 1 april 2009

What's in my bag?

Onlangs werd ik getagged (ik weet nog steeds niet hoe je dat moet schrijven...) door Maria van BeautyBoutique.

De tag houdt in dat je moet laten zien wat er in je tas zit. Nou heb ik maar een klein tasje, en niet eens een hele mooie. Het is een soort van legertasje dat ik ooit gekocht heb ik een dump. Ik vind het wel een fijn tasje, krijg er vanalles ingepropt maar ben ook al een paar maanden aan het rond kijken voor een nieuwe. Ik kan alleen de ideale betaalbare maar niet gevonden krijgen :(



De inhoud van mijn tasje op dit moment. Vaak zit er ook nog een deo of smint in. Maar die liggen nu in de auto (die mijn moeder meeheeft...).



1. Zoetjes: Deze heb ik altijd bij me omdat ik een echte koffieleut ben. Bij mijn werk krijg ik al snel 2 á 3 koppen koffie aangeboden en daar iedere keer suiker in doen is absoluut niet goed voor me. Daarom deze handige (en sexy) verpakking van Canderel.

2. Handverzorging: Links is zeep zonder water en rechts is mijn handcreme. Ik kom met de huisbezoeken van mijn vrijwilligerswerk bij veel verschillende mensen en niet iedereen is even schoon als ik. Daarom was ik altijd mijn handen naderhand met dit spul, ideaal. De handcreme is onmisbaar. Ik krijg altijd droge handen van het schoonmaakwerk en in de winter zelfs velletjes.

3. Verzameling pennen en potloden: Tjah ik gooi altijd pennen in mijn tassen. En ze komen altijd goed van pas. Vervolgens verlies ik ze ook vaak doordat ik ze aan iedereen uitleen en vergeet terug te vragen. Gelukkig zijn de fijnste pennen heel goedkoop te krijgen bij de Action.

4. Autosleutels: De autosleutels van de auto van mijn moeder. Meestal zitten ze in mijn tas, soms in het sleutellaatje. In het tasje van de sleutel (niet door mij gekozen!) zitten twee pijnstillers en een anti-allergie pilletje voor noodgevallen.

5. Telefoon: Mijn telefoon. Dit is een Palm, oftewel een PDA. Het is mijn telefoon, agenda, to do-lijst, mijn e-mail als ik van huis ben en mijn ontspanning. Ik kan niet meer zonder! In het beschermhoesje van mijn telefoon zit mijn OV-jaarkaart, een spiegeltje, een extra SD-kaartje en een paar buskaarten. Handig!

6. Lipverzorging: Mijn nieuwe lipsmacker Pepsi Cherry, Rosebud Minted Rose lipbalm en Gal mandarijn lipbalsem. Ik kan niet zonder deze producten. Ik wissel de inhoud vaak af doordat ik er dan weer iets uithaal en op mijn bureau laat liggen, iets in een andere tas stop of uithaal. En zo heb ik altijd wisselende smaakjes bij me. De Gal lipbalsem zit wel bijna altijd in dit tasje.

7. Notitie blaadjes: Deze zijn uiteraard voor notities. Als ik iets niet moet vergeten dan schrijf ik 't op en plak zo'n briefje tussen mijn aantekening, in/op mijn portemonee of telefoon.

8. Zonnebril: Deze zonnebril is op sterkte en onmisbaar in mijn tasje. Zeker nu de zon weer is gaan schijnen! Vaak zit mijn gewone bril er ook nog in. Ik heb een lui oog waarmee ik eigenlijk niet kijk. Ik zie goed genoeg zonder bril maar met het auto rijden doe ik 'm wel graag op, volgens mij ben ik dat ook verplicht.

9. Portemonnee: Een echte mama-portemonnee. En zelfs hier passen niet al mijn pasjes in. Ik ben op zoek naar een nieuwe maar het is me toch moeilijk. Ik ben verwend met deze doordat er twee vakken voor muntgeld in zitten (waarvan eentje vol zit met oorbellen, ketting, lipbalsem en buitenlands geld). Ik wil eigenlijk dezelfde maar dan met meer ruimte voor pasjes...

10. Rommel papiertjes: Tjah, overbodig in je tas, maar toch altijd aanwezig. Oude kassabonnen, kladjes met aantekeningen en parkeertickets. Toch maar eens door kijken en weggooien ;)

11. Fototoestel: Niet op de foto omdat... ik anders geen foto kan maken! Maar ik heb 'm wel altijd bij me voor het geval ik iets moois zie of op stap ga met vrienden. Hoewel ik meestal foto's wil maken op het moment dat ik 'm vergeten ben....

Zo dat is de inhoud van mijn tasje en dan nu de moeilijke taak om iemand anders te taggen...

Ik tag:

Marijke van Marijke's beautyblog
&
Mademoiselle van Ohsoglamorous

Aan jullie ook de opdracht om de inhoud van je tas te showen :D (mits jullie het leuk vinden natuurlijk)

Over mij

Een paar kreten over mij:Eigenwijs, koppig, 24 jaar, samenwonend, relatie, student, huishoudelijk medewerker thuiszorg, vrijwilliger Stichting Leergeld Oss, bijna verhuizen!

Ik hou van: scrub, gezichtsmaskers, koken, lezen, badderen, films en slapen.