vrijdag 5 juni 2009

Aankoopjes bij de Blokker

Dinsdag ben ik naar de markt geweest voor mijn fruit inkoopjes. Dat scheelt wel echt veel geld zeg! En de kwaliteit is vele malen beter. Voor nog geen 5 euro heb ik 3 peren, 5 appels en 2 bakjes aardbeien gekocht. Heerlijk!

Ik ben toen ook even de blokker in gelopen voor wat spulletjes. Ik wilde al langer een tube knijper omdat ik ontzettend pinnig ben ;) Nee, gewoon omdat ik zuinig ben en niet veel geld heb, dan is het wel zo voordelig om je tubes helemaal op te maken.We wilden ook houders hebben voor de koffiepads. Dus die heb ik meteen twee gehaald. Dat staat een stuk opgeruimder in de kast en het werkt ook wel fijn.

Ook had ik een nieuwe spatdeksel nodig. De vorige kwam uit het oude huis en was niet helemaal lekker meer. Heel vettig en niet goed schoon te krijgen. Ook was hij een beetje gaan roesten tijdens het anderhalf jaar opbergen. Die hebben we dus meteen weggemikt toen ik hem uit de doos gehaald had.

En omdat ik twee cadeaubonnen had met samen een prijs van €20,= heb ik nog even 4 kopjes erbij gezocht die onder de senseo passen. Altijd handig om wat extra kopjes te hebben.

Dus veel gekocht en maar 5,= uitgegeven. Yay!

De cadeaubonnen van de blokker spaar ik trouwens door enquetes in te vullen bij het Nipo. Ik vind dat altijd wel leuk om in te vullen en zo krijg ik er ook iets leuks voor terug :)

Zijn er meer mensen die op deze manier sparen voor cadeaubonnen?

13 reacties:

Dennis zei

Koffie pads van de Blokker? Die vind ik echt zo smerig :P Doe mij Perla van de Albert Heijn maar! :D Die zijn uber lekker!

Maaike zei

Ik doe mee met Toluna maar het duurt echt eeuwen voor je een cadeaubon hebt.

Al eens gedacht om je in te schrijven als mystery shopper als kleine bijverdienste? www.baidata.com

En bedankt voor je piercing tip :) die wist ik nog niet.

Nicky zei

het nipo? wat is dat?

ioon zei

@Dennis: Koffiepads HOUDERS haha geen koffiepads zelf. Wij hebben nu ook Perla, die smaakt erg goed. Beter dan eigen merk van de Jumbo!

@Maaike: Dat Baidata ken ik nog niet. Daar ga ik eens koekeloeren :D

@Nicky: Nipo is een onderzoeks instituut en zij nemen ook enquetes af. Als je lid wilt worden moet je even mailen want dan geef ik je e-mailadres door :) (Ik krijg daar niks voor hoor)

Joyca zei

ik heb ook nipo maar ook een andere weet zo de naam niet.
heb op dit moment 3x bol.com gedaan maar volgende keer ga ik voor de iris cadeaubon handig dat je die overal kan gebruiken.

ioon zei

Ja die zou ik ook graag willen. Maar helaas kun je die niet kiezen bij Nipo. :( Ik heb wel al een paar keer gemaild dat ze die eens moeten aanbieden :D

ess zei

is Nipo ook voor vlaamse meiden?

ioon zei

Helaas niet... Dit onderzoeksbureau richt zich puur op Nederland.

christine zei

Kan je mij een invite sturen voor nipo?

Rilana zei

Die tubeknijper is echt handig. En goedkoop shoppen met bonnen is natuurlijk altijd leuk.

Dhini zei

Koffiepad houders is inderdaad handig!
Wat goodkopie zeg!

ioon zei

@christine, ik zal je morgen een invite sturen. Ik zit nu een weekend bij mn schoonouders :D

Marlinda zei

Ja hebt dus ook de tubeknijper van de blokkker gekocht =)
Altijd handig!

Een reactie posten

Over mij

Een paar kreten over mij:Eigenwijs, koppig, 24 jaar, samenwonend, relatie, student, huishoudelijk medewerker thuiszorg, vrijwilliger Stichting Leergeld Oss, bijna verhuizen!

Ik hou van: scrub, gezichtsmaskers, koken, lezen, badderen, films en slapen.