zaterdag 13 juni 2009

Van alles wat...

Even een postje met vanalles en nog wat.

Ten eerste:
Ik had laatst een winactie gewonnen bij Joyca van Beauty Addicted! Ik was zooo blij! De vorige keer dat ik iets gewonnen heb was in groep 7 met een poëzie wedstrijd en daarvoor in groep 6 een ballonnenwedstrijd.Dus ik was blij als een klein kind toen gisteren het pakketje met mijn prijs binnen kwam. Twee nagellakjes van "Glam Nails".

Ten tweede:
Toen ik aan het verhuizen was had Serena iets naar me opgestuurd. Ik was vol spanning maar het duurde even voordat ik weer bij mijn ouders op bezoek ging. Toen ik eeeeiiindelijk daar was om de dikke envelop open te maken zag ik dat ze de nieuwe lipbalsem opgestuurd had. "Morning Coffee" heet deze en is mij op het lijf geschreven. Ik hou van koffie (lees: verslaafd).Telkens bedacht ik me dat ik nog foto's er van moest maken, en iets over schrijven natuurlijk. Maar omdat ik 'm zo lekker vind zit hij telkens in een andere tas, jaszak of broekzak. Hij ruikt naar cappucinooo en blijft lang op je lippen zitten. Zeker een aanrader voor de koffie liefhebbers!

Ten derde:
Een paar weken geleden kwam ik uit school en met het tempo waarop ik liep zou ik de trein nooit gaan halen. Goed excuus om even de Kruidvat binnen te lopen en rond te snuffelen. Ik was nog op zoek naar een douchegel om mee te nemen naar mijn schoonouders. Ik gebruik de laatste tijd namelijk alleen maar douche scrub en zeepblokken, beiden niet ideaal om mee te nemen. Dus heb ik van Therme, Zen White Lotus Shower Milk gekocht. Tot nu toe bevalt deze erg goed, binnenkort hier meer over.Ten vierde:
Geen rabarber = geen ijs!
Ik heb gekeken bij de Jumbo, bij de Albert Heijn, bij de boerenwinkel en ik heb op alle bordjes gelet bij de boerderijen maar nergens rabarber. Nu hoop ik dat ze dinsdag wél rabarber hebben op de markt.
Gelukkig was het geen straf om rond te fietsen (en te verdwalen in de bossen) vandaag :)

1 reacties:

Maaike zei

Ja ik moet ook al eens serieus gaan nadenken wanneer ik laatst iets gewonnen heb.

Een reactie posten

Over mij

Een paar kreten over mij:Eigenwijs, koppig, 24 jaar, samenwonend, relatie, student, huishoudelijk medewerker thuiszorg, vrijwilliger Stichting Leergeld Oss, bijna verhuizen!

Ik hou van: scrub, gezichtsmaskers, koken, lezen, badderen, films en slapen.