dinsdag 9 juni 2009

Gezocht: Staafmixer

Mijn oude staafmixer heeft de verhuizing niet overleefd. Het was altijd al een gevoelig dingetje wat me ook maar €5,= gekost heeft maar toch, ik mis 'm zeer... Het in de kelder liggen tussen de beestjes en een beetje vocht heeft hij met zijn leven moeten bekopen. Arme arme staafmixer. Toen ik hem inleverde bij de stort werden er zelfs nog dubbelzinnige opmerkingen over hem gemaakt. Of de man van de stort hem kon gebruiken om zijn vrouw te plezieren... Het lef!

Nu ben ik al een tijdje op zoek naar een nieuwe maar mijn budget is dusdanig laag dat ik er geen voor kan vinden. Snif snotter...

Ik heb ontzettend lekkere recepten gevonden op het blog van Gabriella voor het maken van ijs. Ik heb namelijk al een paar jaar een ijsmachine waar ik ook erg verliefd op ben. Maar zonder staafmixer kan ik deze recepten niet tot een lekker ijsje maken. :(

Natuurlijk heb ik ook op marktplaats rond gekeken maar met mijn budget van €10,= kom ik niet ver. De verzendkosten alleen zijn meestal al €6,50!

Drama drama drama. Maar als iemand ergens in een reclameblaadje een staafmixer tegen het lijf loopt van onder de €10,=. Stuur mij dan alsjeblieft een mailtje!

13 reacties:

Rowin zei

Tuurlijk, allleen kan dit niet echt omdat ik vroeg ga slapen (half 4 's ochtends) meot ik op school zij om naar Disney te gaan ^^

Joyca zei

Kijk is bij Blokker of marskramer en anders bij action.

ioon zei

De action heb ik nog niet gekeken :D

Joyca zei

ik heb mijne daar dacht ik gehaald.
want ben beetje inboedel aan het kopen hij was dacht ik 10 a 15 euro kan ook zijn dat hij minder is hoor weet het niet eens meer haha.

ioon zei

Ik zag er net ook eentje bij de Hema. Maar ik ben mijn OV kwijt dus moet morgen de trein zelf betalen en dat betekent, weg budget :(

Joyca zei

ik heb de bon gevonden.
hij was 11,95 hij heet:
staafmixerset 3 in 1.

ioon zei

Super! Dat is goed betaalbaar!

Sharona zei

Ik heb er geen een voor je :P

Maaike zei

Hey Ioon,

sorry als het wat privé is, maar waarom ga je al samenwonen als je budget zo beperkt is?

Ik zou graag met m'n vriend samenwonen, maar we doen het gewoonweg nog niet omdat ik nog niet werk en we niet echt elke maand willen de eindjes aan elkaar knopen

( je kan ook altijd antwoorden via mail als je dat liever doet :) of helemaal niet :D )

The Secret Garden zei

bij de KIJKSHOP ?! succes met je zoektocht!

The Secret Garden zei

oh, je kan ook rommelmarkten afstruinen ofzo, ah je moet er wel aan kunnen komen Ioon! maar wel in een winkel, dan heb je geen pakketkosten. zaterdag is hier een rommelmarkt, als ik er 1 zie, koop ik hem!

Sanne zei

Ik heb er nog eentje liggen waar ik nooit wat mee gedaan heb... als je interesse hebt? Misschien kunnen we een mooie deal maken? Weet niet waar je woont, als het in de buurt is kan je em zo komen ophalen.

ioon zei

Ik heb er net eentje gekocht bij de Action. Helaasch voor ons beiden... En je moet echt een smoothies maken met je staafmixer, dan wil je er nooit meer vanaf.

Een reactie posten

Over mij

Een paar kreten over mij:Eigenwijs, koppig, 24 jaar, samenwonend, relatie, student, huishoudelijk medewerker thuiszorg, vrijwilliger Stichting Leergeld Oss, bijna verhuizen!

Ik hou van: scrub, gezichtsmaskers, koken, lezen, badderen, films en slapen.