donderdag 18 juni 2009

Vakantie

Wij zijn geen mensen voor een verre en dure vakantie. Zeker nu na de verhuizing, en mij studerend, zit zoiets er niet in.

Vorig jaar zijn we naar Drenthe geweest. Een stukje Nederland waar ik nog nooit geweest was. Een groot succes vond ik, ondanks de gigantische regenbuien gepaard met onweer.
Daarom gaan we dit jaar weer naar een stukje Nederland waar we nog nooit geweest zijn. Namelijk omgeving Zwolle. Mensen die zelf in Zwolle wonen zullen het wel niet 'dichtbij' vinden. Maar vanuit mijn perspectief is dit de enige bekende stad in die omgeving.

Hieronder het kaartje van Googlemaps voor de topografisch begaafde mensen :D


Grotere kaart weergeven

Oosterwolde Gelderland.

We gaan heerlijk burgerlijk naar de camping. Een SVR camping zelfs. Oftewel gaan bij een boer camperen. Ze hebben bij de betreffende camping koeien, ezels en geiten. Hartstikke leuk dus.

Ik heb al het een en ander uitgezocht qua uitjes. Zo wil ik heel graag naar het dolfinarium en naar Elburg. Een dagje Zwolle zie ik ook wel zitten. Meer suggesties zijn welkom!

Dus ten tijde van de Nijmeegse vierdaagse zitten wij heerlijk op de camping te genieten van onze rust. Uiteraard gaat gewoon de telefoon met internet mee en een laptop voor het geval we draadloos internet vinden. (Oh wat zijn we toch verslaafd)

Hebben jullie je vakantie al gepland en waar gaan jullie dit jaar naar toe?

10 reacties:

Timo zei

Over het draadloos internet... Je kunt je laptopje prima aan je palm knopen als je wilt. ^_^

Ik heb vandaag m'n vakantie gepland, maar nog geen idee waar heen.

Leuke foto's, trouwens.

ioon zei

Had je die foto's nog niet gezien? Ik heb een heel foto-album liggen hier...

Ennuhh kom volgende week maar even langs om me uit te leggen hoe ik die palm aan mn laptop kan koppelen.

Annemiek zei

Wat leuk! Ik ben denk ik vroeger met kamperen met m'n ouders wel in iedere streek geweest. En net als mn ouders ben ik een echt vakantie mens.. (alleen wat minder vh kamperen) Dus heb ik gister een vakantie naar Barcelona geboekt! Heb er zin in. Krijg helemaal de zomer kriebels!

Eline zei

Wat leuk dat je daarheen op vakantie gaat :) Ik ging vroeger met mijn ouders vaak in NL op vakantie. Dit jaar ga ik niet op vakantie.

BakedwithLove zei

Leuke foto's! Wij gaan dit jaar niet op vakantie daar mijn man het echt te druk heeft met zijn bedrijf, maar daagjes uit zitten er wel in ^^

Anouk zei

Ik ben afgelopen zaterdag in Drenthe geweest! Dat was heerlijk ontspannen in de mooie omgeving met dat mooie weer!

Anoniem zei

Klinkt als een zeer ontspannen vakantie! :D

Ik ga met het vriendje en twee vriendinnen naar het Sziget festival in Boedapest. Dat duurt ongeveer een week. Vriendje en ik gaan daarvoor nog met z'n tweetjes interrailen: op weg van Nederland naar Hongarije en ons tentje droppen waar we willen.
Ik vind het héél spannend, want heb nog nooit écht gekampeerd. Maar als het weer een beetje mee zit, zou het helemaal goed moeten komen :)

Eva zei

Dit jaar geen vakantie voor moi! Vorig jaar zijn we 12 dagen naar Turkije geweest en dat was heerlijk, maar dit jaar niet ivm verbouwing!

Ik denk dat we wel een paar daagjes leuke dingen gaan doen in nederland/belgische kust.

Leuke foto's!

Rowin zei

Ziet er mooi uit!
PS: idd, zeker goed! ^^

Sanne zei

Zwolle is een leuke stad, woon er 30 km vandaan. Elburg is ook mooi! Zeker een bezoekje waard. De markt in Zwolle op zaterdag is altijd gezellig. Verder heeft Zwolle een mooie oude binnenstad.

Als je de tijd hebt, probeer dan ook naar Deventer te gaan: mijn favoriete stad! Zo mooi met die oude binnenstad! Maar je moet er wel van houden natuurlijk.

Veel plezier daar! Er zijn veel fiets- en wandelroutes daar in de buurt, echt proberen!

Een reactie posten

Over mij

Een paar kreten over mij:Eigenwijs, koppig, 24 jaar, samenwonend, relatie, student, huishoudelijk medewerker thuiszorg, vrijwilliger Stichting Leergeld Oss, bijna verhuizen!

Ik hou van: scrub, gezichtsmaskers, koken, lezen, badderen, films en slapen.